Sisdoz Kendini Yeniliyor

Sisdoz Kendini Yeniliyor
15 Ocak 2022 14:56

Sisdoz Arıtma ve Pompa Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, evrensel düzeyde kendini kanıtlama başarısı göstermiş olan şirketlerin pompa ve dezenfeksiyon sistemlerinin satışını gerçekleştirmektedir.

 

 

Sisdoz’un ürün seçenekleri arasında çeşirtli teknolojilere sahip pompalar ve dezenfeksiyon sistemleri dışında blower, ölçüm kontrol enstrümanları ve difüzör gibi oldukça talep gören materyaller de bulunmaktadır. Ürün satış süreçlerinde teknolojik yenilikleri ön planda tutan Sisdoz, potansiyelini ve vizyonunu genişletmeye devam etmektedir.

Birçok Sektörde Hizmet Veriyor

Yenilikçi çalışmalarıyla alanında öncü olarak gösterilen Sisdoz Arıtma ve Pompa Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, ürün satışı haricinde servis, yedek parça ya da bakım gibi süreçlerde de başarılı bir şekilde hizmet vermektedir.

Sisdoz’un dâhil olduğu sektörlerin başında arıtma, çimento, boya ve kimya, gıda, öncelikli olarak sıralanabilir. Sisdoz ürünlerinin günümüzde paket arıtma tesislerinde ya da dozaj sistemlerinde aktif bir şekilde kullanıldığı görülmektedir.  Müşterilerine karşı sorumluluk bilinciyle hareket eden firma, ISO 9001:2015 standardıyla bu güveni pekiştirmektedir.

Kurumsal kimliğini güçlendirme ve Türkiye’yi yurt dışında temsil etme noktasında globalleşmenin gerektirdiği yeniliklere her daim açık stratejiler geliştiren Sisdoz firması, hizmet kalite standardını korumaktadır. Üst düzey yöneticiler de dâhil olmak üzere pek çok çalışanının doğrudan sahadan geliyor olması ise teknik süreçlerde firmaya büyük ayrıcalıklar getiriyor.

Bakım Desteği Sunuyor

Bugüne kadar sayısız firmaya başarılı bir şekilde hizmet sağlayan Sisdoz iş mahallinde keşif, iş mahallinde servis, yerinde montaj, teknik eğitim, deveye alma ve hızlı yedek parça temini ile fark yaratmayı başarıyor.

Profesyonel hizmet standartlarını özenle koruyan Sisdoz’un güler yüzlü ve kendi alanlarında uzman olan servis ekibi, her türlü soru, öneri ve görüşe açıktır. Güncel olarak Sisdoz’un iş birlikteliği içinde olduğu temsilcilikler arasında; Bellin, Graco, Pulsafeeder, De Nora, Ultraaqua,  Prodoz ve Proair gibi markalar dikkat çekicidir.

Sisdoz firmasının güncel ürün kategorileri şu şekildedir:

  • Transfer pompaları
  • Dozaj pompaları
  • Dalgıç pompalar
  • Parçalayıcılar
  • Blowerlar
  • Vakum pompaları
  • Difüzörler
  • Ölçüm kontrol enstrümanları
  • Temizlik ve hijyen sistemleri
  • Dezenfeksiyon sistemleri

Sisdoz’dan Destek Alabilirsiniz

Tüm bu ürün gruplarında yer alan alt ürünlere dair güncel ve detaylı bilgilere sahip olmak adına Sisdoz firması ile 24 saat boyunca iletişim kurabilirsiniz. Ofisi Ataşehir’de yer alan başarılı markaya 0216 526 54 70 numarasından ya da [email protected] bağlantısından ulaşmanız mümkün. Diğer taraftan Sisdoz’un en güncel ürün kategorilerini doğrudan incelemek ve sipariş oluşturmak isterseniz https://www.sisdoz.com.tr/urunlerimiz bağlantısını değerlendirebilirsiniz.