Sıra dışı bir tarz mı arıyorsunuz harika kombin önerileri Pop Corner’da!

Sıra dışı bir tarz mı arıyorsunuz harika kombin önerileri Pop Corner’da!
22 Ocak 2023 17:52

Stilinizde fark yaratmak istiyorsanız farklı kombin önerileri deneyebilirsiniz. Bu kombinleri hazırlarken kullanacağınız parçaları kaliteli olanlardan tercih ettiğinizde kombininiz daha şık görünecektir. Moda dünyasında fark yaratmak için gardırobunuzda işe yarar parçalar bulundurmalısınız. Parlak tayt bu amaçla almanız gereken ilk parçalardan biridir. Günlük hayatta sıklıkla giyilen taytlar sportif tarzda kazak, tişört ve yelekle kullanılabilir. Kombinlerinizi hazırlarken mevsime ve vücut tipinize göre seçimler yapmalısınız. Örneğin sonbahar kış kombinleri yapıyorsanız kadın lastik bot modellerini seçebilirsiniz. Sizi hava koşullarına karşı koruyacak olan bu botlar modern şık bir görünüm de verecektir. Kısa ve rengarenk olan botlar tayt, jean, etek gibi tüm parçalarla kombin edilebilir. Kombinlerinize son dokunuş olarak son dönemlerin trend parçalarından olan Teddy çanta çeşitlerini koyabilirsiniz.

Teddy Çanta ile Kombinlerinizi Tamamlayın

Kombin yaparken kullandığınız aksesuarlar daha şık görünmenize destek olacaktır. Özellikle çanta ve ayakkabının birbiriyle ve tarzınızla uyumu daha hoş görünecektir. Klasik çantalardan sıkılanlar için tüylü ve peluş olan Teddy çanta modelleri doğru seçimdir. Yumuşak dokusu ve renkleri ile her kıyafetinizi rahatça tamamlayacak olan bu çantalar oldukça kullanışlıdır. İsterseniz çantanızla uyumlu olacak Teddy şapka çeşitlerini de kullanarak farklı bir tarz oluşturabilirsiniz. Renkli ve enerjik tarzını ortaya çıkarmak için desenli Teddy çanta ve şapkaları kullanabilirsiniz. Bu çanta ve şapkaların en önemli özelliklerinden biri dönüştürülmüş plastik materyal kullanarak üretilmiş olmasıdır. Böylece aldığınız parçalarla kombin yaparken bir yandan da doğayı ve çevreyi korumaya destek olabilirsiniz. Aynı özelliklere sahip kadın lastik bot ve ayakkabılarla da tarzınıza ve çevrenize katkıda bulunabilirsiniz.

Resim1

 

Yeni Kombin Trendleri Parlak Taytlar

Rahatlığı ve şıklığı ile günlük kadın kombinlerinin en sevilenlerinden olan parlak tayt modelleri önceden sadece spor yaparken kullanılırken günümüzde farklı stillerde de giyilir hale gelmiştir. Tek parça ya da takım halinde giyebileceğiniz taytları farklı parçalarla kombin edebilirsiniz. Özellikle askılı spor büstiyeri ve üzerine giyeceğiniz oversize gömlek size spor şık bir hava kazandıracaktır. Eğer bacak bölgenizde fazlalıklarınız varsa yüksel bel toparlayıcı basic siyah taytları da tercih edebilirsiniz. Göz alıcı görünümü sevenlerin seçimi olan parlak tayt modelleri yüksek kaliteli İtalyan kumaş kullanılarak üretilir. Bu sayede hem daha uzun ömürlü olur hem de giydiğinizde daha estetik görünür. Tüm bu ürünlere ve özgün kombinlerinizde ihtiyaç duyacağınız parçalara Pop Corner ile ulaşabilirsiniz.