Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı
26 Nisan 2022 11:50

Sertleşme Sorunu, istemenize rağmen cinsel ilişkiyi devam ettirebilmek için gereken sertliği yakalayamamak ya da hiç sertleşmemek anlamına gelmektedir. Aynı zamanda cinsel ilişkinin sonuna kadar sertliği muhafaza edememek sertleşme sorunu olarak kabul edilmektedir. Ancak sertleşme sorunu tedavisi mümkün olan bir hastalıktır.

 

Peki, erkeklerde sertleşme sorunu olduğu nasıl anlaşılmaktadır? Sertleşme sorunu yaşayan hastalarda belirtiler şu şekildedir:

 

– Hasta cinsel ilişki son bulana kadar sertliğini koruyamamaktadır.

– Ayrıca hasta bir kısım sertleşir ancak ilişkiyi gerçekleştiremez.

-Ya da hasta da sertleşme hiç bir şekilde gerçekleşmemektedir. Bu üç belirti ile erkek hastalarda sertleşme sorunu olduğu tespit edilmektedir. Son olarak bu olguların üç aydan fazla sürmesi durumunda hastanın tedavi için başvurması gerekmektedir.

 

Sertleşme Sorunu Tedavisi Nasıl Yapılır?

 

Sertleşme sorunu yaşayan hastanın öncelikle durumu kabul etmesi ve kendi isteği ile tedavi olmaya ikna olması gerekmektedir. Ayrıca öncesinde yapılan ürolojik muayene ile kesin tanının konması şarttır. Bunun yanında sertleşme sorununda iki tür tedavi bulunmaktadır. Bunlar cerrahi öncesi ve cerrahi tedavilerdir. Cerrahi öncesi tedavilerde öncelikle hastanın sorununun psikolojik yönleri araştırılmalıdır. Bunun için hastaya seks terapisi ya da psikoterapi tavsiye edilmektedir. Bunun dışında ilaç tedavisi, penise yapılan enjeksiyonlar ve vakum cihazları cerrahi öncesi tedavi yöntemleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Hastanın sertleşme sorunu bu tedaviler ile düzelmez ise cerrahi tedavilere başvurulmaktadır. Bu yönteme ise mutluluk çubuğu adı verilmektedir.

 

Mutluluk Çubuğu Nedir?

 

 

Mutluluk çubuğu, sertleşme sorunu bulunan hastalarda ilaç tedavisi, vakumla tedavi ve son olarak enjeksiyon tedavisinden sonuç alınamadığında sertleşmenin son ve kalıcı yöntemi olarak görülmektedir. Mutluluk çubuğu tedavisi kalıcı bir yöntemdir ve geri dönüşü bulunmamaktadır. Bu nedenle hasta öncelikle ikna olmalı ve kendisi tercih etmelidir. Mutluluk çubuğu her hasta için uygun olmayabilmektedir. Bazı kronik hastalıklar ya da engelli hastalar için doktor kararı olmadan hareket edilmemelidir. Ayrıca ameliyat sonrası bazı komplikasyonlar gerçekleşse de bunlar nadir görülen durumlardır.

 

Mutluluk Çubuğu Ameliyatı Nasıl Yapılır?

 

Mutluluk çubuğu ameliyatları penisin içinde bulunan süngerimsi dokunun sert ya da şişirilebilen silindirlerle değiştirilmesi ile yapılmaktadır. Ayrıca ameliyatlar ortalama bir saat sürmektedir. Mutluluk çubuğu deri altına saklanmakta ve asla dışarıdan görünmemektedir. Bunun yanında mutluluk çubuğunu taktıran hasta istediği zaman ilişkiye girebilmektedir. Bunun dışında birçok çeşidi bulunan mutluluk çubuklarında en çok tercih edilen modeller şişirilebilen modellerdir. Son olarak mutluluk çubuğu sertleşme sorunu yaşayan hastalar için kalıcı ve kolay bir tedavi yöntemidir.  Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.