Selçuk Özdağ’dan Cumhur İttifakı’na: Çeteleri, mafyaları, hukuksuz davranan bürokratları zapturapt altına alsınlar…

Selçuk Özdağ’dan Cumhur İttifakı’na: Çeteleri, mafyaları, hukuksuz davranan bürokratları zapturapt altına alsınlar…
11 Ocak 2023 08:54

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Cumhur İttifakı’na, “Lütfen kolluk güçlerini, yargıyı serbest bırakın, özgür çalışsınlar. Ama çeteleri, mafyaları, hukuksuz, keyfi davranan bürokratları zapturapt altına alsınlar ki Türkiye kansız, kavgasız, acısız seçim yaşasın. Bugüne kadar yaşanan acılar yeter” diye seslendi.

 

 

Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla dün Sözcü gazetesini ziyaret eden Selçuk Özdağ, Saygı Öztürk’e konuştu. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’e ateş eden ve ölümüne neden olan kişinin yakalanmamasını eleştiren Özdağ, cinayete ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

 
“Belki de yakalanamayacak. Türkiye’de kolluk ve yargı baskı altında. Baskıyı yapan Cumhur İttifakı bir yandan kadrolaşmayla, işe girmelerine vesile olduklarıyla, bir yandan da hükümet gücüyle baskıları sürdürüyor. Sinan Ateş olayında esas katil yakalanmayacak. 4 ay sonra hükümet değiştiğinde bunun sorumluları yargıya hesap verecektir. Yaptıklarının yanına kâr kaldığını düşünmesinler. Basın, ifade hürriyeti de ciddi tehdit altında. İktidarın siyasi mühendisliklerine, her keyfi hamlesine hukuki, meşru ve ahlaki hamleyle karşılık vereceğiz. Onlar kendileri için, biz milletimiz için siyaset yapıyoruz. Milletimiz bize güvensin, herkes mutlaka sandığa gidip oyunu kullansın. Sandık güvenliği bize aittir. Oylarıyla vatandaşımız değişime imza atıp, tarihe not düşsünler. Tarih milletimizi yazsın.”

 

Özdağ, “Cumhur ittifakının yöneticilerini uyarıyoruz: Lütfen kolluk güçlerini, yargıyı serbest bırakın, özgür çalışsınlar. Ama çeteleri, mafyaları, hukuksuz, keyfi davranan bürokratları zapturapt altına alsınlar ki Türkiye kansız, kavgasız, acısız seçim yaşasın. Bugüne kadar yaşanan acılar yeter” dedi.

Özdağ, “Liderler nefret, tehdit dili kullanmasınlar. Yukarıdakiler öksürüyor, millet hastalanıyor. Yukarıdakiler tehdit ve nefret dilini kullanıyor, millet de etkilenip silah, sopa ve yumruklarını konuşturuyor. Halk işsiz, yoksul, aç, geçinemiyor. Bunlarla uğraşsınlar. Sözle siyaset yapsınlar, silahlarla değil” diye konuştu.