Sarıgül’den TAPU sözü!

Sarıgül’den TAPU sözü!
16 Mart 2014 19:21

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, AKP’nin ilk 5 yılı için “fena değildi” dedi. Sarıgül, “Çıraklık dönemi fena değildi. Kalfalık dönemine baktık ki, keşke çırak kalsalardı. Ustalık döneminde kutuları doldurdular” diye konuştu.

 

TAPU SÖZÜ

 

Seçim çalışmaları kapsamında Sancaktepe’de halka seslenen Mustafa Sarıgül, burada da tapu sözü verdi. Sarıgül, “Siz geldiniz, aylarca çalıştınız, sabahın alacakaranlığında yola düştünüz. 20 yıldan beri tapuları vermediler. Zenginlere satmak için tapuları vermiyorlar. İstiyorlar ki oraları satsınlar. Böyle geldi, böyle gitmez. 30 Mart’ta Allahım izin verirse, şoför Hakkı Baba’nın oğlu olarak söz veriyorum, tapu sorunlarınızı, imar sorunlarınızı ben çözeceğim” dedi.

 

“POLİSLERİ GENÇLERİMİZİN ÜZERİNE SÜRÜYORLAR”

 

Polislere özel olarak seslenmek istediğini söyleyen Sarıgül, “Güçlüden yana olmayın, haklının yanında olun. Senin polisin, benim polisim olmaz. Polis bizim, hepimizin polisi. İktidar bir gecede o polis arkadaşlarımızı benim gençlerimin üzerine sürüyor. TOMA’larla gençlerin üzerine gelenler, polisler. Onlar AKP’nin talimatıyla geliyorlar” diye konuştu.

.

.