Sanal Telefon Numarası Sitesi

Sanal Telefon Numarası Sitesi
7 Mart 2023 14:12

Sanal telefon numarası sitesi gizliliğini önemseyen kişilerin sıkça araştırdığı konulardandır. Kendi kişisel numaralarını deşifre etmek yerine fake numaralar tercih edilmektedir. Şahsi numaranızla herhangi bir uygulamaya kayıt yaptırmak istemeyebilirsiniz. Bazı oyun uygulama, site ve gruplarda numaralar herkese açık vaziyettedir. Sanal numara alarak bu numara üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Sanal Telefon Numarası Nasıl Alınır ?

Sanal Numara alacağınız site üzerinden kayıt işlemlerini tamamlamanız gerekiyor. Bu adımda bizim önerimiz en eski ve güvenilir sms onay sitesi olan OnayTR olacaktır. Birçok site gibi Onay tr de üyelik yaptırmayı ön koşul olarak sizlere sunuyor. Kayıt aşamalarında ad, soyad, mail, mail şifresi gibi bilgiler istenmektedir. Bu bilgileri doğru bir şekilde sisteme gitmelisiniz. Site içi satın alımlarda sorun yaşamamak için kimseyle şifrenizi paylaşmayınız. Fake telefon numarası sitesi temini ile yüzlerce ülkenin numaralarına sahip olabilirsiniz. Satın alma işlemi için siteye bakiye yüklemeniz isteniyor.

Yüklenen miktarlar sabit olmayıp istediğiniz miktarı bakiyeniz atabilirsiniz. Alt sınır ve üstü bakiye yükleme ile kolayca sanal numara edinebilirsiniz. Sanal numara sitesi gizlilik politikasına uymaktadır.

Sanal Telefon Numarası ile Ne Yapılabilir

Sms Onay Sitesi üzerinden satın alınan numara ile yüzlerce uygulamaya kayıt olabilirsiniz. İstediğiniz ülkeye ait yabancı numaralara sahip olmak artık çok kolay. Tek yapmanız gereken site içi aşamaları takip etmek. Yurt dışı numaraları ile o ülkeye ait bir numaraya sahip olursunuz. Sanal numara ile iş görüşmelerinizi de sağlayabilirsiniz. Web sitelerine rahat bir şekilde bu numara ile kayıt yaptırabilirsiniz.

Fake telefon numarası sitesi yardımı ve tedariki ile soyut bir hat sizin oluyor. Sanal numaraları fiziksel olarak adresinize gönderimi yapılmamaktadır. Sanal numara ile Whatsapp, Telegram, Google, Facebook, Twitter, Netflix, Microsoft, Tinder ve yüzlerce uygulamaya kaydolabilirsiniz. Global düzeyde popüler olan uygulamalara kayıt olmak için binlerce kişi bu yöntemi kullanıyor. Bu yöntem ile kendi özel numaranızı paylaşmak zorunda kalmayacaksınız.

Sanal Telefon Numarası Fiyatları

Amerika Çin, İngiltere, Fransa ve daha birçok ülkeye ait yabancı numaralara erişebilirsiniz. Her ülkenin uygulama bazlı fiyatlandırması mevcuttur. Amerika whatsapp numarasının fiyatı farklı iken, İngiltere telegram numarasının fiyatı farklı olacaktır. Bakiye yükleme işlemini alacağınız numaraların fiyatlarına bakarak yapabilirsiniz. Yüklemeden sonra sanal numara anında mesaj kutunuza düşer. Bunun yanı sıra numara satın almak istemeyenler için de seçenekler mevcuttur.

Sanal numara sitesi vasıtasıyla kiralama işlemi yapılabilir. Kiralayacağınız numarayı belirli bir saat içerinde kullanabilirsiniz. Bu saat dolduğunda hat otomatikman kapanıyor. Satın aldığınız numarayı artık kullanmak istemiyorsanız numarası iptal ettirebilirsiniz. Numara bir kere iptal edildikten sonra hiç kimse böyle bir numaranın varlığını ispatlayamamaktadır.