Saldırıya uğrayan CHP’li Başkan: Özışıklar’ın da içinde olduğu Didim’de uğraştığımız bir çete vardı

Saldırıya uğrayan CHP’li Başkan: Özışıklar’ın da içinde olduğu Didim’de uğraştığımız bir çete vardı
16 Haziran 2021 07:36

CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay kendisine yönelik yapılan beyzbol sopalı saldırının gazeteci Süleyman ve Hadi Özışık kardeşlerin de içinde olduğu bir çete tarafından gerçekleştirildiğini öne sürdü. Atabay, “Özışıklar’ın da içinde olduğu Didim’de uğraştığımız bir çete vardı. Ruhsatsız, zorbalıkla iş yapmaya alışmışlar” dedi.

 

 

Didim’de bir restoranda 4 kişinin beyzbol sopalı saldırısında darp edilen CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, saldırının gazeteci Süleyman ve Hadi Özışık kardeşlerin de içinde olduğu bir çete tarafından gerçekleştirildiğini iddia etti.

Atabay, “Özışıklar’ın içinde Didim’de uğraştığımız bir çete vardı. Ruhsatsız, zorbalıkla iş yapmaya alışmışlar. Bizden önce sürekli bu şekilde yapıyorlar” dedi.

 

 

Tele 1’in aktardığına göre Atabay’ın açıklamaları şöyle:

 

“Dün gece yemek yedik bir yerde. Arkadaşlarımızla birlikte restaurantaydık. Arkam dönüktü. 5-6 kişi bana saldırdı. Didim’de bir otel var. Binaya ruhsat vermeyeceğimizi söyledik. Onlar da mahkemeye giderek yürütmeyi durdurmaya çalıştı. Ama mahkeme binanın otel olmayacağına karar verdi. Biz oteli mühürledik. Akşam da saldırıya uğradık.
Özışıklar’ın içinde Didim’de uğraştığımız bir çete vardı. Ruhsatsız, zorbalıkla iş yapmaya alışmışlar. Bizden önce sürekli bu şekilde yapıyorlar. Basın güçlerini kullanarak yandaş kanallarla bizi hedef alıyorlardı. Biz çetelere izin vermeyeceğiz. Vücudumun bazı yerlerinde darp izi var. Gözüme darbe aldım. Bana saldıran 5 kişiden sadece biri yakalandı. Diğerleri de aranıyor.”