Sabah gazetesi hedef aldı, Özgür Demirtaş isyan etti: Bıktım artık, tane tane anlatayım, sizi rezil edeyim!

Sabah gazetesi hedef aldı, Özgür Demirtaş isyan etti: Bıktım artık, tane tane anlatayım, sizi rezil edeyim!
24 Ekim 2022 08:55

Finans uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Uluslararası Finans Enstitüsü baş ekonomisti Robin Brooks’un açıklaması üzerinden kendisini hedef gösteren Sabah gazetesine “Yeter artık yeter” diye seslendi.

 

 

Sabah gazetesi, Türkiye’nin Rusya’ya olan ihracatında yükseliş olduğuna yönelik açıklamasını yorumlayan Demirtaş’ı hedef gösteren haberinde”Dünyaca ünlü ekonomistin Türkiye övgüsünü, muhalif paylaşımları ile öne çıkan Özgür Demirtaş hazmedemedi! Uluslararası Finans Enstitüsü Başekonomisti Robin Brooks’un övgü niteliğindeki açıklamalarına tepki göstererek, Türkiye’nin başarılı büyüme politikasını gölgelemeye çalıştı” ifadesini kullandı.
Twitter hesabından yaptığı paylaşımında “Ben sessiz kaldıkça propaganda gazeteleri hakkımda yalan haber yapıyor” diyen Demirtaş, algı yaratılmaya çalışıldığını ve hedef gösterildiğini söyledi.

 

Demirtaş’ın açıklaması şöyle:

 

“Yeter artık yeter, yeter. Ben konuşmadıkça, yazmadıkça, sessiz kaldıkça propaganda gazeteleri hakkımda yalan haber yapıyor, ardından binlerce trolü üstüme salıyorlar. Yeter artık. Bıktım artık Siz nasıl yalancı ve hedef gösterensiniz? Tc, sizi rezil edeyim.

Robin Brooks, Türkiye’nin Rusya’ya olan ihracatında anlamlı bir yükseliş olduğunu söylemiş bir twitinde. Ben dahil birçok ekonomi ve finans ile uğraşan uzman, aynı grafikte ihracat patlarken, ithalatın çok ama çok ama çok daha fazla arttığını yazdık yorum olarak.

Robin döndü bir açıklama yazdı. Bu arada 10 dakika içinde olaya damlayan Ak troller ‘işte bak Robin Türkiye’yi övdü sen kim oluyorsun’ vs. yazdı önemsemedim. Ama Robin’i kişisel olarak çok İyi tanıdığımı, beraber Commerzbank’a onur konuşmacısı olarak defalarca katıldığımı yazdım.

Ardından bu twitimi hemen Robin RT etti! Aktroller bunun üzerine algı tutmayınca geri çekilmek zorunda kaldılar! Sonradan laf ederler diye Allah’tan ekran görüntüsü almıştım.

1666589981090-ffx-2-u-6-c-x-0-aen-4-jh

Yetmedi Robin benim twitine eleştirimi de RT etti. Allah’tan onun da ekran görüntüsünü almıştım.

2

Durun o da yetmedi! Robin daha sonra gelen eleştiriler üzerine, bir açıklama daha yaptı ve Türkiye’nin ihracatının artması gerektiğini ama bunun asla Rusya’ya olmaması gerektiğini çatır çatır yazdı! Buyrun.

1666590044966-ffx-2-v-8-s-xea-inrm-m

Utanmadan ve ahlaksızca, Robin çatır çatır RT edip bunları yazdıktan sonra algı operasyonları ile bana itibar suikasti yapan Sabah denen gazeteyi ve bu yalan-eksik-algı dolu habere kim izin verdiyse hepsini kınıyorum!

Aylardır hatta yıllardır birkaç yorum dışında susuyorum. Yazmıyorum. Havadan sudan bahsediyorum. Ama ona rağmen saldırıyorsunuz. Haksızlık ediyorsunuz. Yalan söylüyorsunuz. İtibar suikasti yapıyorsunuz. Hiç yazmasan bu sefer hiç yazmadı diyorsunuz.

Hiç mi etik duygunuz yok? Hiç mi kardeşim? İnsanın algı haberi yaparken vicdanı sızlar. Aşırı derecede sinirlendim. Yandaş gazeteci, basın, trol, propagandacıdan artık bıktım usandım. Yeter artık yeter bir de biri haberin altına bana hain yazmış!”