Saatlerin Anlamını Merak Ettiniz Mi?

Saatlerin Anlamını Merak Ettiniz Mi?
25 Temmuz 2019 19:45

Yorgun bir günün sonunda sallanan sandalyenizde dinlenirken geleceğinize dair hayaller sizin peşinizi bırakmaz. Ümitler, korkular, riskler, başarıları ve üzüntüler hepsi hayatın gerçeği ve vazgeçilmez bir parçası. İnsanoğlunun karşı konulmaz geleceği bilme arzusu karşısında kimisi fallardan kimisi astronomik olaylardan veya burçlardan kimisi de rüyalardan medet umar ve kendini gerçekleştirme geleceği görme ve hayallerine kavuşma adına bir ipucu arar. Saatlerin anlamını bilmek bize aradığımız ip uçlarından birini sağlar mı? Bizi beklentilerimizi yaklaşıtırıp geleceğe dair bir umut ışığı yakar mı?

 

Saatlerin Anlamı

Gün içinde rastgele bir zamanda saatinize baktınız ve 18:18 gibi yada 20:20 gibi çift bir zamana denk geldiniz. Bu saati yorumlamak ister misiniz? Yada sizin için bu saatleri yorumlayan yazılar okumak ve geleceğe dair çok çeşitli anlamlar çıkarmak ister misiniz? İnternette saat anlamları için birbirinden renkli yorumları ihtiva eden bir içerik hazırlamış. Yorumlar gerçekten çok ilgi çekici. Gelin hep beraber 00:00 saat dilimine dair yorumları inceleyelim.

 

Saat 00:00

Bu saat dilimine dair yapılan yorumda gecenin ve karanlığı etkisi olsa gerek partneriniz sizi rüyasında görüyor olmalı. Siz onun için vazgeçilmezi bir kahramansınız yada prenses. Bu noktadan hareketle yorumcu partnerinizi sizin için değerine dair çok varsayımlara ulaşıyor. Gece rüyasında görmesi sizin onun hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunuzu, size verdiği değerin büyüklüğü, eğer erkek isenizpartneriniz düğününüz hayal ediyor olabileceği belki de doğacak çocukların isimlerini düşüyor olabileceğini ifade ediyor. Eğer bir kadınsanız partneriniz sizi rüyasında görüyorsa, bu durum onun uykuya dalmadan önce sizi hayal ettiğinin bir kanıtı. Belki sizi bembeyaz gelinlikler içinde görüyor ya da size alacağı hediyelerin hayali kafasında. Tüm süreci belki bir film şeridi gibi aklından kalbinden geçiriyor.

Geleceğe dair yorumlar gerçekleşmeyecek olsa bile insan hayatına renk katar ve sizi monotonluktan uzaklaştırarak daha parlak hayaller kurmanıza vesile olur. Tabi ki tam tersi de mümkündür. Ancak şunu hiçbir zaman unutmamak gerekir ki geleceğimiz hayallerimizden hep farklı çıkacaktır. Çünkü insan hayaline yaklaştıkça onun olabilirliği görür ve onu elde ettiğinde ise o hayal olmaktan çoktan çıkmış ve yerini bambaşka hayaller almıştır.