Saadet Partisi’ndeki Liderler Buluşmasının menüsü belli oldu!

Saadet Partisi’ndeki Liderler Buluşmasının menüsü belli oldu!
21 Ağustos 2022 15:19

Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde yapılan Liderler Buluşmasının ilk tur son toplantısında liderlerin menüsü belli oldu. Liderler Buluşmasında Ata Tohumlarından elde edilen ürünler ikram edecek.

 

 

Milli Gazete’de yer alan habere göre Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde yapılacak Liderler Buluşmasının ilk tur son toplantısı bugün saat 14:00’de başladı. Yoğun gündem maddelerinin beklediği zirvede, birlikteliğin kararlı bir şekilde devam edeceği vurgusunun yapılacağı belirtiliyor. Göç Komisyonu’nun hazırladığı raporların masaya yatırılacağı zirvede, Suriye meselesi ve ekonomik krizle ilgili de istişarelerin yapılacağı ifade ediliyor.

 

 

LİDERLER BULUŞMASININ MENÜSÜ BELLİ OLDU

 
Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde yapılan Liderler Buluşmasının ilk tur son toplantısında liderlerin menüsü de belli oldu. Geçtiğimiz yıl Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı bir farkındalık çalışması olarak ‘ata tohum’ paylaşım kampanyası düzenleyerek bir milyon tohumu vatandaşlara ücretsiz olarak hediye etmişti. Konunun önemi ve gelen taleplerin çokluğu üzerine İstanbul ve Anadolu’nun birçok ilinde Ata Tohumu üretme merkezleri oluşturulurken önümüzdeki ekim dikim sezonunda Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tüm Türkiye’ye bu tohumları ulaştırmayı hedefliyorlar. Saadet Partisi, ev sahipliğinde düzenlenecek Liderler Buluşmasında Ata Tohumlarından elde edilen ürünleri Genel Başkanlara ikram edecek.

 

 

Menü

Düğün Çorbası
Güveç*
Bulgur Pilavı
Söğüş**
Havuç Tarator / Ezme / Közlenmiş Patlıcan
Çoban Salata
Sütlaç / Soğuk Baklava

 
*Ata Tohumundan elde edilmiş sebzelerle hazırlanmıştır.
**Ata Tohumundan elde edilmiş domates ve biber çeşitleri.