Roll up Fiyatları

Roll up Fiyatları
29 Aralık 2022 18:53

Sarmal bir mekanizmadan oluşan ve çok pratik bir şekilde kullanılan reklam ve tanıtım aracı olarak bilinen roll up çok farklı alanlarda karşımıza çıkan özel bir mekanizmadır. Bu mekanizmada özel rol lup kağıdı veya vinil malzeme kullanılmaktadır. Sarmal kısım bu malzemelerden yapılmaktadır. Ardından mekanizmanın metal kısımlarına sıra gelmektedir. Bu metal kısımlar da sarmal mekanizma ile birlikte çalışmakta ve tek parça halinde toplanabilmektedir.

Birçok tanıtım ve reklam işinde kullanılan roll up çanta içerisinde pratik bir kullanıma sahip bulunmaktadır. Çantadan çıkarılan bu mekanizma tek bir hareketle kurulabilmektedir. Böylece çok fazla enerji ve zaman kaybı olmadan bu reklam ve sunum aracı kullanılmaktadır. Roll up fiyatları konusunda detaylı bir araştırma yaparak roll up satın alabilirsiniz.

En Pratik Kullanımlı Roll Up Fiyatları

Sunum yapmak, reklam yapmak amacıyla sabit duran bu mekanizma kullanılmaktadır. Bu mekanizmanı çok fazla kullanılmasını sebebi tek kişinin çok kısa sürede bu standı hazır hale getirebilmesidir.  Roll up hakkında bilgi için ve roll up fiyatları konusunda bilgi alabilmek için https://bayraksantekstil.com.tr/rollup-banner/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.