Roll Up Banner

Roll Up Banner
28 Kasım 2022 18:00

Kaliteli bir tanıtım yapmak için çok fazla vakit, para harcamaya gerek yoktur. Roll up banner modelleri işte bu amaçla hazırlanmış tanıtım ürünleridir. Rol lup banner iki şerit kısma tanıtım ve bilgilendirme yazılan vinil veya kaliteli kağıttan yapılan tasarım asılmaktadır. Bu tasarımın takıldığı yerden çıkarılmasına gerek kalmadan bu reklam standı karlanıp hemen kaldırılarak çantasına konulabilmektedir.

Roll up banner kullanırken çok pratik olmasının yanında kurulumu yapıldığında da çok etkili bir tanıtım standı haline dönüşmektedir. Bu tanıtım standının kullanıldığı mekanlar çok kalabalık ve uzaktan görülmeyi gerektiren alanlardır. Bu sebeple AVM’lerde kalabalık tanıtım ve fuar organizasyonlarında rol lup banner tanıtım ürünleri kullanılmaktadır.

Roll Up Banner Fiyatları

Roll up banner kullanımı kolay bir ürün olduğu kadar maliyet olarak da çok uygun bir üründür. Bu ürünün tasarımında alt ve üst metal kısım, arada sarılmayı sağlayan mekanizma ve tanıtımın yazıldığı kısım bulunmaktadır. Ayrıca bütün bu malzemelerin içine sığacağı çantası vardır. Bu ürünleri incelemek için https://bayraksantekstil.com.tr/rollup-banner/ sayfasınız ziyaret etmeniz uygun olacaktır.