R10 Blog Nedir?

R10 Blog Nedir?
4 Temmuz 2022 09:31

R10 blog çeşitli içeriklerin oluşturulduğu bir haber ve bilgi alma platformudur. Burada, sadece içerik oluşturabilmiş olmak için üretim yapılmıyor. İçeriklerin üretim amacının altında yatan unsurun, dünyadaki önemli gelişmelerin öğrenilebilmesi ve bununla birlikte fayda sağlanması olduğu, net bir şekilde görülebiliyor.

 

 

İçerikler daha çok metne dayalı yazılardan oluşuyor. Uygulamada makale olarak bilinen bu içerikler ile haberler, trendler, son gelişmeler ve faydalı bilgiler paylaşılıyor. Çeşitli resimlerle, görsellerle, grafiklerle ve infografiklerle süslenen bu yazılar, okuyucunun anlamasını kolaylaştırıcı bir vizyon ile yazılıyor ve gözden geçiriliyor. Yazar grubu, işinde uzman ve eğitimli insanlardan oluşuyor.

Editörleri ise işlerinde profesyonel olan ve eğitimlerini bu doğrultuda almış olan kişilerden meydana geliyor. Okuyucu odaklı olan ve ülke insanının gelişimine katkıda bulunmak isteyen R10 sitesi, hemen hemen hiç reklam almıyor. Bu da insanlara faydalı olma anlayışının, para kazanmanın üstünde tutulduğunu kanıtlıyor.

R10 blog sitesinin çok kullanışlı bir ara yüzü bulunuyor. Aynı zamanda çok hızlı olan site, kullanıcıların deneyimini oldukça üste taşıyor. Bu konuda epey bir yatırım yapıldığı da belli oluyor. İçerik oluşturulan konuların çeşitliliği epey fazla olsa da konuların geneline bakıldığında, uluslararası standartların yakalanmasına yönelik yararlı metinlerden oluştuğu gözlemleniyor.

Kategoriler çeşitlendirilmiş olsa da teknolojik temalar her daim ön plana oluyor. Teknoloji haberleri kategorisi, binlerce içeriliğiyle başı çekiyor. Sayısız içerik, bu kategori üzerinden paylaşılıyor. Sıkılmadan ve ilgiyle okunacak olan bu yazılar sayesinde gelişim gösteren kişiler, geleceğe daha umutla bakabiliyor.

Gelecek açısından nelerin ön plana çıkabileceğine yönelik fikirler edinilebiliyor. Bütün bunlar da insanlarda yeni yeni ufukların oluşması sebebiyet verebiliyor. Aynı zamanda, mesleki kararlarda yeni sayfalar açılabilmesine vesile oluyor.

R10 blog sitesinin bir de forum sitesi bulunuyor. Son derece aktif bir şekilde kullanılan bu forum sitesi de klasik anlamdaki forum sitelerinden ayrışıyor. Tartışılan konuların her biri, fayda sağlayıcı çözümler üretiyor. Bu iki sitenin de kurucusu olan Coşkun Çetin, uzun yıllardır teknoloji ve bilişim sektörü içerisinde bulunuyor. Bundan önceki çalışmalarında da faydalı olma ve ülke insanını geliştirme vizyonu taşıdığı görülüyor.

R10 Platformunda Hangi Kategoriler Vardır?

Kategoriler çok geniş bir yelpazeye sahip olsa da ortak bir özellikleri bulunuyor. Bu ortak özelliğin içeriğinde ise teknoloji ve gelecek temasının varlığı dikkat çekiyor. Okuması eğlenceli, paylaşılmaya istekli olunan bu içeriklerin, gelişmek isteyen kişiler tarafından devamlı olarak takip etmesi gerekiyor.

Kategorileri konularından bazıları; bilim, yazılım, teknoloji haberleri, blok zinciri, kripto para, uzay ve yapay zeka gibi geleceğe yönelik vizyon konularından oluşuyor.

R10 Teknoloji Haber İçerikleri Nelerdir?

Teknoloji ile insanın iş birliği gün geçtikçe daha da çok artıyor. Teknolojinin insanı tanıdığı kadar insan teknolojiyi bilmiyor. Bu eksikliği gidermek için yola çıkan platform, teknoloji ile ilgili bilinmesi gereken en gerekli bilgileri sunuyor.

Teknolojinin nasıl kullanılacağını öğretiyor. Teknolojinin avantajlarından ve dezavantajlarından bahsediyor. Genel olarak teknoloji haberleri bu mantalite ile üretiliyor. Son akımların ve trendlerin neler olduğundan bahsediliyor.

Coşkun Çetin Kimdir?

R10 blog sitesinin ve R10 forum sitesinin kurucusudur. Coşkun Çetin, ülke insanın uluslararası standartları karşılayacak bilgi birikimine sahip olmasının gerektiği ve bunun için bir şey yapılmasının lazım geldiği düşüncesiyle yola çıkmıştır.

Teknolojik bilginin gelecek mirası olduğunun farkında olan ve bununda zenginleşmenin en önemli ölçüsü olduğunu bilen Coşkun Çetin, bundan yaklaşık on beş sene önce bir hosting firması olan MegaTR firmasını kurmuştur. İnternet kullanımının çok sınırlı olduğu o günlerde böyle bir firma kurması, ülke insanının yeniliklerden uzak kalmaması gerekliliğinin bir ürünüdür.

R10 Blog Sitesinde Çalışmak

R10.net, sürekli bir büyüme ve gelişme içerisindedir. Bu doğrultuda da içerik üreticilerine ihtiyaç duyuyor. Site üzerinden iş başvurusu yapılabiliyor.

R10 Sosyal Medya Hesapları

Sosyal medya platformlarında da aktif olan firmanın, birçok takipçisi bulunuyor. Yaptığı faydalı işlerle insanların saygısını ve sevgisini çok kazanmış bulunuyorlar. Facebook, Twitter ve Instagram uygulamalarında aktif paylaşımları ile etkili oluyorlar. Ayrıca Telegram üzerinde de bir topluluk oluşturmayı başarmışlardır.

R10 İletişim

R10.net etkileşime açık, okuyuculardan gelen istekleri değerlendiren ve onların taleplerine cevap veren bir platformdur. Site üzerinde bir form vardır. Bu form üzerindeki bilgilerin doldurulması ve talebin eklenmesi ile birlikte site platformuna ulaşılabiliyor.