Qredo (QRDO) Coin Nedir? Geleceği ve Toplam Arz

Qredo (QRDO) Coin Nedir? Geleceği ve Toplam Arz
30 Ağustos 2021 11:33

Gate borsasında yakında listelenecek olan QRDO coin nedir? Herkes tarafından merak edilen bu yeni kripto parayı birlikte inceleyelim. Qredo coin ve diğer yeni çıkan alt coinler son günlerde yatırımcıların dikkatini oldukça fazla çekiyor. Bunun en büyük sebebi piyasaya yeni çıkan bu kripto paraların yoğun ilgi görme potansiyeledir.

 

 

Qredo Nedir?

Qredo, dijital varlık sahipliğini ve blok zinciri bağlantısını yeniden tasarlıyor. Blok zinciri ekonomisine likidite ve sermaye verimliliği getirmek için radikal yeni bir yaklaşım olan Qredo, ilk merkezi olmayan güvenilir çok partili hesaplama (MPC) saklama ağına öncülük ediyor. Bu gelişme, Qredo’nun merkezi olmayan gözetim, yerel zincirler arası takaslar ve platformlar arası likidite erişimi sunmasını sağlıyor.

Qredo, siber güvenlik ve blok zincirinin en ileri noktasında çalışır. Qredo, kriptografi ve dağıtılmış defter teknolojisindeki en son yenilikleri kullanarak, dijital varlıkların güvenliğini sağlamak ve ticareti yapmak için güçlü bir küresel ağ sunar.

Qredo’nun misyonu, öncüler ve vizyonerler için merkezi olmayan bir altyapı oluşturarak herkes için açık bir ağ çalışması yapmaktır.

Qredo Nereden Alınır?

Qredo coin heüz İCO aşamasında olduğundan Gate borsasında Startup’a katılarak alabilirsiniz. Kripto paralar hakkında henüz tam bilgi sahibi değilseniz kripto para incelemeleri bölümünü mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ederiz.

Qredo coin toplam arz arz miktarı 1.000.000.000 QRDO olarak belirlenmiştir. Gate borsasındaki Startup sonucunda bu miktarın %4’lük kısmı satılacaktır.

Kripto Paralar Nereden Alınır?

Kripto paralar aktif borsalar, İCO projeler ve dijital cüzdanlar aracılığı ile alınıp satılabiliyor. Kripto para almadan önce mutlaka detaylı araştırmalar yapmak ve mümkünse bir uzmana danışmak yerinde olacaktır. En iyi kripto para borsaları incelendiğinde coin almak için en güvenli olanların kullanıcı kitlesi en fazla olanlar olduğunu görebilirsiniz.