PUBG Mobile Nasıl Oynanır ve PUBG Mobile UC Ne İşe Yarar?

PUBG Mobile Nasıl Oynanır ve PUBG Mobile UC Ne İşe Yarar?
8 Eylül 2019 17:43

Son zamanların en gözde oyunlarından birisi olan PUBG birçok ülkede birçok insan tarafından oynanıyor. Oyunun sadece bilgisayar üzerinden oynanan hali değil aynı zamanda da PUBG mobile sürümü de vardır. Dileyenler oyunu indirerek bu oyunu rahatlıkla oynayabilirler. Veya bu site üzerinde de oynayabilirler.

 

 

 

 

PUPG Nedir?

Oyun daha önce bilgisayarlar üzerinden sıklıkla oynanan ve ilgi çeken PlayerUnknown’sBattlegrounds isimli mücadeleci First PersonShooter oyunun mobil versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun temelinde ise tam bir hayatta kalma mücadelesi ve savaşı vardır. İnsanlar uçaktan atladıktan sonra en kısa sürede silahları ve teçhizatları toplayarak savaşmaya ve hayatta kalmaya çalışıyor. 100 kişi olarak uçaktan atlayan bu gurupta insanlar ya takımlar halinde ya da bireysel olarak savaşıyor. Oyunun başlarının kalabalıklığı ve zorluğu dolayısıyla ilk başlarda takımlar halinde oynanıyor. Ancak daha sonraları oyunda bireyselleşerek savaşabilirsiniz. Oyunda savaş alanlarının farklı renklerde gösterilmesi ile insanlar bu sıcak çatışma alanlarına rahatlıkla ulaşarak savaşabilir.

 

PUPG UC Nerede Kullanılır?

Oyunda insanların veya karakterlerin malzemeler ve silahlar satın almak için ihtiyaç duydukları para birimi olan PUBG mobile uc oyuncular tarafından satın alınıyor ve oyun içinde daha güçlü hale gelip daha iyi savaşmak için kullanılıyor. Oyunun para birimi olan PUBG mobile uc fiyatları da yine oyuncuların dikkat etmesi gereken konular arasındadır. Çünkü zaman zaman malzeme ve teçhizat satın almak için bu paraların varlığı şarttır. Olmadığı durumlarda insanlar hileli yöntemler ile de bu paraları elde etmeye çalışabiliyor. Tüm bu içeriğiyle ilgi çekici olan oyunu site üzerinden oynayabilir ve olduğunuz her yerden cep telefonunuz ile bu mobil oyunu oynayabilirsiniz.

 

Para Biriminin Fiyatları

Oyunda ihtiyaç duyduğunuz ürünleri satın almak için para ödediğiniz PUBG uc satılacak olan ürüne göre farklı aralıklarda olabilir. Örnek olarak 3 liraya satın alabileceğiniz malzemeler olabildiği gibi 500 liraya satın alabileceğiniz ürünler de olabilir. Bunu sizin ihtiyacınız belirleyecektir. Oyunu indirip rahat bir şekilde oynamak istiyorsanız bu site üzerinden bu işleminizi yapabilirsiniz.