Prompter Cihazı Modelleri İçin Adresiniz Fotografium!

Prompter Cihazı Modelleri İçin Adresiniz Fotografium!
23 Temmuz 2022 08:28

Fotoğraf makinesinin icadından günümüze kadar çeşitli yeniliklerle her zaman daha iyisine ulaşılmaya çalışılıyor. Her model karşımıza farklı özelliklerle ve farklı teknolojilerle çıkıyor. Fotoğraf makinelerinin gelişim süreci fotoğrafçılık ve video çekimleri ile sinemacılık sektörleri gibi sektörlerin gelişim göstermesiyle paralele olarak ilerliyor. Geçmiş yıllarda yalnızca evlerin duvarlarını süsleyen fotoğraflar daha sonra video çekimleri çeşitli ticari çalışmalarda da yerini almaya başladı. Üniversite ve çeşitli kurslarda bunun üzerine eğitimler verilmeye de başladı.

 

Bu gelişmeler ve ortaya çıkan yeni sektörler ise kameraların farklı alanlarda kullanılmasına yol açtı. Kullanıcısının kendi amacına hizmet etmesi için ekstra ekipman ve aksesuara ihtiyacı doğmaya başladı. Prompter da bu ekipmanlardan biridir. Prompter, ekran karşısında konuşma yapan kişilerin teklemeden ve akıcı bir şekilde konuşmasını sağlayan elektronik cihazdır. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan prompter çeşitlerine zengin ürün yelpazesi sunan Fotografium’dan ulaşabilirsiniz. Ürünlerin özellikleri ve prompter cihazı fiyatları hakkında bilgi almak için acele edin.

Prompter Nedir?

Yabancı kökenli Prompter kelimesinin Türkçe karşılığı ”elektronik Suflör” olarak bilinir. Prompterlar televizyonda konuşmacı ya da haber spikerinin görebileceği şekilde kamera karşısında haber akışını sağlamak için kullanılır. Eksiksiz haber okumayı sağlayan, hataları kapatan, unutulanları gideren pronter sayesinde bazı aksaklıkların önüne geçilir. Ulusal yayın yapan birçok kanal bu yöntemi kullanır.

Prodüksiyon ekipmanları içinde önemli bir yere sahip olan Prompter, konuşmacı veya haber sunucusunun bu yönteme başvurmasıyla oldukça büyük bir rahatlık sağlar. Kullanıcısının prompter cihazını kullanmasını iyi bilmesi gerekir. İzleyiciye bakarak jest ve mimiklerini ayarlamalı ve konuşmalı, izleyici sürekli promptere bakarak konuşulduğunu hissetmemelidir.

Tanınmış Markaların Prompter Cihazlarını Uygun Fiyat Avantajıyla Hemen Satın Alabilirsiniz.

Prompter profesyoneller için tasarlanan ve televizyonda konuşma yapan kişilerin ya da haber sunucularının ekran karşısında teklemeden, akıcı bir şekilde konuşma yapmasını sağlayan elektronik bir cihazdır. Prompter yazılımı, tiyatro oyunları ve sinema çekimleri öncesi pratik yapmak için oyuncuların destek aldıkları suflörler ile benzer mantıkta çalışır. Hatta suflörlerin makineleştirilmiş halidir de diyebiliriz.

Fotogrifium’da görmüş olduğunuz ve diğer prompterlara kıyasla oldukça fazla tercih edilen Fortinge prompter, sahip olduğu çeşitli görüntü ve akış kalitesi ile oldukça popülerdir. Aynı zamanda prompter cihazı fiyatları ile diğerlerinden de ayrılan fortinge marka prompter oldukça fazla tercih edilir. Prompterların fiyatları, cihazların taşıdıkları özelliklere göre değişiklik gösterir. Önemli olan sunucunun ve konuşmacının okuyabileceği netlikte ve büyüklükte yazı akışına sahip olmalarıdır. Özellikleri ve fiyatı ile uzun ömürlü bir kullanım imkanı sağlamalıdır. Siz de prompter cihazları içinden kendinize en uygun fiyatlı olanı tercih etmek için hiç vakit kaybetmeden Fotografium’dan tek tıkla sipariş verin ve hemen kullanmaya başlayın.

Alacağın cihazdan hala emin değilsen web sitemiz veya whatsapp destek hattımız üzerinden bize ulaş ve kendine en uygun cihazı teknik çalışanlarımıza danışarak sipariş ver! Şimdi sende kendi işletmen için bir prompter satın al ve hemen kullanmaya başla.