Polise kızıp ekip otosunu yaktı

Polise kızıp ekip otosunu yaktı
8 Eylül 2013 12:19

Fatih’te bir akrabasıyla karşılıklı darp nedeniyle Şehremini Polis Merkezi’ne gelen Kadir Ergin önce ifadesini vererek şikayetçi oldu.

 

Alkollü olduğu iddia edilen Ergin, kavga ettiği akrabasının ifade işlemleri yapılırken kendisine karakolda kötü muamele edildiğini iddia ederek yakında bulunan akaryakıt istasyonuna gitti. Burada bidona benzin doldurarak saat 09:30 sıralarında polis merkezine dönen Ergin, karakolun dışında park halinde olan ekip otosunu benzin dökerek ateşe verdi. Araçtan alevler yükselmesi üzerine polis memurları yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. Daha sonra ise olay yerine itfaiye ekipleri sevkedildi.

AKARYAKIT İSTASYONUNA DÖNDÜ

Elindeki benzin bidonu ve jiletle tehditler savuran Ergin, üzerine benzin dökerek kendisini ateşe vermekle tehdit etti. Polis memurlarını kendisine yaklaştırmayan ve tehditler savuran adam daha sonra tekrar akaryakıt istasyonuna yöneldi. İstasyona girerek benzin pompalarını eline alarak polis memurlarına tepki gösteren adam hareketli dakikalar yaşanmasına neden oldu. Resmi polisler tarafından ikna edilmeye çalışılan Ergin, arkasından yaklaşan bir sivil polis memurunun üzerine atlamasıyla yere yatırıldı. Elindeki benzin bidonu ve pompaları alınan Ergin kelepçelenerek polis otosuna bindirildi. Ergin polis merkezine götürülürken yaktığı ekip aracında büyük çapta hasar meydana geldi.