Polikarbon Nedir?

Polikarbon Nedir?
31 Ağustos 2021 22:17

Polikarbon ışık geçirgenlik özelliği cama daha yakın, ısıya, çizilmeye, kimyasal maddelere göre dayanıklılık durumu oldukça yüksek, gıdaya uygun olarak üretilen şeffaf bir plastik üründür. Halk dilinde daha çok polikarbon ve şeffaf polikarbonat olarak bilinir. Aynı zamanda gıda, inşaat ve iletişim dalında kısa bir zaman içerisinde önemli bir yere sahip olmuştur.

 

Polikarbon montaj acısından kolaylık sağladığı gibi, soğuk büküm alabilme özelliğine sahiptir. Işık geçirgenliği sebebi ile inşaat sektöründe oldukça fazla tercih edilip kullanılır. Polikarbon ürünler günlük hayatta pek çok farklı şekillerde piyasada bulunduğu gibi, esas polikarbon levhaların boyutları 210×600 cm olarak bilinir.

Polikarbon Ürününün Özellikleri

Polikarbon levhanın en iyi şekilde ısı izolasyonu bulunur. Kolay şekil verilebilme özelliği bulunur. Kırılmaya karsı oldukça dirençlidir. Tabiat şartları acısından fazla dayanma gücü bulunur. Polikarbon levhaların oldukça fazla ışık geçirgenlik özelliği bulunur. Böyle bir ürün -40 ve 115 derece sıcaklıklar arasında çalışabilme özelliğine sahiptir. Sizde böyle bir ürüne sahip olmak isterseniz https://www.polikarbonlevhafiyatlari.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.