PKK’lı eli kanlı teröristler subaylık ve kurmaylık eğitimine başladı

PKK’lı eli kanlı teröristler subaylık ve kurmaylık eğitimine başladı
25 Mayıs 2013 20:11

BOP Eşbaşkanı Recep Erdoğan, ABD’nin uzun yıllar önce hazırladığı Türkiye’yi bölüp parçalama planı gereği ”Barış süreci” dedikleri ”İhanet süreci”nin başlangıcında söylediği ”PKK’lılar silahlarını bırakıp,sınır dışına çıkacaklar,silahlarını ister gömsünler isterse bırakıp gitsinler,biz hükümet olarak onları görmeyeceğiz;ama asla silahları ile birlikte sınırı geçmelerine müsaade etmeyeceğiz” demişti.

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

Bu bedbaht adam bu sözü söylediği zaman ”Eyvah dedim,yine katmerli yalan söylüyor, millete kuşa bak kuşa deyip Tayyip-Obama-Öcalan üçlüsü olarak yeni numaralar çeviriyorlar” dedim kendi kendime.

Çünkü BOP’un kıdemli çavuşu Türk Milleti’ne karşı yaptığı her yanlış ve ihanet politikaları için katmerli yalanlar söylüyor ve tehlikelerle dolu siyasal yaşamını bu şekilde götürüyor.

Nitekim, Milletimizin haberi yokken PKK ile ilgili geçmişteki ve devam eden görüşmeleri için ”Bunu ispat edemeyen şerefsizdir,namussuzdur;bunun hesabını her yerde vereceklerdir” demişti pişkin pişkin.

Bu ihanet görüşmeleri ”Kimin şerefsiz ve namussuz olduğunu ispat edercesine” ortaya çıkınca ar damarı patlamışçasına yüzü hiç kızarmamış ve bunu iyi bir politika olduğunu, millete yutturmanın olağanüstü hazzını yaşamıştı.

20.yüzyılın azgın zalimi Hitler ve onun propaganda bakanı Goebbels, Alman halkını uyutup büyük bir çoğunlukla iktidara geldikletinde, 2. dünya savaşına sürükleme işinde yalan söyleme üstatları olan onların üstüne devlet adamı hiçbir kitapta rastlamadım.

Ama, şunu değerli okuruma temin ederim ki, bu hususta hem de beden dilini millete söylediği yalanlara en iyi uyduran Tayyip Erdoğan, Hitler ve Goebbels’in çok üstündedir.

Nereden biliyoruz bunu daha çok?

Yalanı ortaya çıkınca öyle şeyler söylüyor ki, halk hemen ikna oluyor.

Tayyip ‘’PKK’lılar,silahlarını bırakıp veya gömüp sınır dışına çıkacaklar’’ süper numara yalanını neden söyledi?

Şimdi önce 2009 senesine bir dönüş yapalım.

Bakın 2009’da süper seri katil Öcalan ne diyor: ’’Devlet bütün kurumlarıyla, Kürdistan’ın her alanında var olacak ama Kürtler’inde ‘ÖZ SAVUNMA GÜCÜ’ olacak. PKK yöneticilerinin birçok düşmanı olduğunu ve normal yaşama geçişte kendilerini bir şekilde korumaları gerekir’’ diyor.

İşte meselenin püf noktası burada.

İşin can damarı PKK’nın ‘’ÖZ SAVUNMA GÜCÜ’’ dediği kavramda.

Bu kavramı ortaya atan kim?

Tabii ki, emperyalist Amerika.

Neden?

Türkiye’nin bölünmesinin başlangıcı olan federatif yapı oluştuktan sonra kurulacak ‘’Bağımsız Kürdistan Devleti’’nin ordusunun çekirdeğini bu ‘’ÖZ SAVUNMA GÜCÜ’’ teşkil edeceği için.

Bu ‘’ÖZ SAVUNMA GÜCÜ’’nün temel kaynağı ne olacaktır?

Tabii ki PKK’lı teröristlerin tümü.

Şimdi bu durumda ne olacak?

Bu eli kanlı teröristlerin tümü yurt içinde kalacaklar hatta Kandil’den de önemli sayıda terörist içeri girecek.

Neden böyle olacak?

Çünkü bu teröristler şimdilik ‘’ÖZ SAVUNMA GÜCÜ’’nde görev yapacaklar ama ileride Bağımsız Kürdistan Devleti’nin ordusunun subay ve kurmay kadrosunu oluşturacaklar.

İşleyen bu plana göre subay ve kurmay kadrosu nasıl yetiştirilecek?

Elbette Amerikalı askeri uzmanlarca yetiştirilecek.

Güneydoğu’nun CIA ajanı kaynamasının temel nedeni budur.

Şunu kati bir hüküm olarak belirtebiliriz ki,’’ÖZ SAVUNMA GÜCÜ’’ denilen ve planladıkları Kürdistan’ın Ordusu’nun çekirdeğini teşkil edecek olan ve Türk Milleti’nden gizlenen ihanet işinde ‘’Obama-Tayyip-Öcalan’’ üçlüsü anlaştılar.

Yani ‘’Barış süreci’’ denilen ‘’İhanet süreci’’nde dağıtılan PKK’lı teröristler ‘’ÖZ SAVUNMA GÜCÜ’’nü oluşturacak.

Tabii ileriki aşamada bu ‘’ÖZ SAVUNMA GÜCÜ’’nün kurulması planlanan Kürdistan ordusuna dönüştürüleceğini anlaşmaları gereği hepsi biliyor.

Tüm bunlara rağmen ‘’Akil insanlar’’ heyeti denilen zavallılar,gittikleri yerlerde yüzlerine tükürülse bile çıkarları uğruna Türk Milleti’ni uyutmak için Anadolu’yu adım adım dolaşıyorlar.

‘’Memur-Sen’’ Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu beyefendi, sokaklarında büyüdüğüm,havasını koklayıp suyunu içtiğim,ekmeğini yiyip okullarında okuduğum öz memleketim Erzurum’da ‘’Hayvanların bile anladığı çözüm sürecini anlamayanlara anlatmak için bütün buraları gezeceğiz’’ kelam-ı kibarını etmiş.

Bu muhtereme yanıtımı şimdimi vereyim yoksa sabaha mı bırakayım?

Şimdi vereyim.

İleri zekalı Ahmet Efendi!Bende 3 gün önce televizyonu izlerken sokakta bu ‘’Barış süreci’’ dedikleri ‘’İhanet süreci’’ ile ilgili olarak bir homoseksüele mikrofon tuttular, fikrini sorduklarında bu işi öve öve bitiremedi.

Öyle ki, bu homoseksüelin övgüsünden dolayı ‘’Akil insanlar’’ adına çok üzüldüm.

Bir kısım medyada fotoğraflarda yayınlanarak PKK’lı teröristler sınır dışına çıkıyorlar haberleri küresel oyun ve yalanlardan başka bir şey değil. Aşağı yukarı kırk yıla y aklaşan bir terör örgütü olarak PKK’yı yöneten katilleri beyinsiz enayi mi sanıyorsunuz?

Türk ve Türklük karşıtı Tayyip, bunu bildiği halde halkı uyutmak için çevirdiği numaralarla bilmezlikten geliyor.

En büyük enayi başkalarını uyutmaya çalışanlardır.

Hangi devlet kayıt tutmadan iş görür?

Madem öyle,sınır dışı ettiğiniz teröristlerin çetelesini tutun ve çekilmelerini televizyonlardan halka gösterin bakalım doğru mu yoksa yalan mı?

Bakın PKK ve onun uzantısı olan kravatlı teröristler örgütü bu işi Obama-Tayyip-Öcalan üçlüsü olarak nasıl kotarmak istiyorlar?

PKK’lı hiçbir gerilla(onların tanımı,bana göre terörist) sınır dışına çıkmayacak ama biz halka çıkıyormuş numarasını yapacağız.

Bu gerillalar ‘’ÖZ SAVUNMA GÜCÜ’’nü oluşturmak üzere Amerikalı CIA ajanı askeri uzmanlarca subaylık ve kurmaylık eğitiminden geçecek.

Bu arada Anayasa’da en azından ilgili maddeler değişerek Türkiye federasyonlara ayrılacak.

Federasyonların başta parlamentosu olmak üzere tüm kurumları oluşacak ve bu arada subaylık eğitiminden geçmiş olan PKK elemanları ‘’ÖZ SAVUNMA GÜCÜ’’nün komutanları olarak göreve atanacaklar,tabii ki bu katillerin maaşları da merkezi hükümetin bütçesinden karşılanacak,çünkü devletin resmi elemanı oluyorlar.

Son aşamada ne olacak?

Federal Kürt yönetimi ‘’Biz artık ayrılıp bağımsız bir devlet kurmak istiyoruz’’ diyecek.

Tabi merkezi hükümet itiraz edecek.

İşi önce uluslararası kuruluşlara ve bu arada ‘’Birleşmiş Milletler’’e götürecekler.

Dış baskılar artacak.

Bir taraftan da ‘’ÖZ SAVUNMA GÜCÜ’’ dedikleri resmi ordu ile Türkiye’ye savaş açacaklar.

Gel o zaman ayıkla pirincin taşını.

İşte BOP Eşbaşkanı Tayyip Erdoğan,aynı zamanda bir ABD işbirlikçisi olarak böyle bir riski korku belasına üzerine almıştır.

Diyelim ki onların ‘’Barış süreci’’ dedikleri bu ‘’İhanet süreci’’ istedikleri şekilde başarıya ulaşamadı.

O zamanda çok daha süratle terör faaliyetlerine başlayacaklar ve her gün nice evlerde feryat figan kopacak.

Peki öyle değil,böyle değil;bu işin çaresi ne?

Çok kolay.

Topyekun bir seferberlik ilanı ve düşman gerek Kandil’in gerekse Güneydoğu dağlarının mağaralarına sokulup telef edilecek.

Var mı başka çare?

‘’Ya devlet başa ya kuzgun leşe’’ kavramı, Türk Milleti’nin ‘’Orta Asya’’dan beri dillendirdiği ve genetik kodlarına işlemiş bir ‘’istiklal’’ sözüdür.


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!