Pırlanta Ürünlerde yüzde 50 İndirim Fırsatı! Sevgililer Günü’ne Özel

Pırlanta Ürünlerde yüzde 50 İndirim Fırsatı! Sevgililer Günü’ne Özel
20 Ocak 2022 13:20

Sevgililer Günü yaklaşırken çiftlerde hediye arayışı çoktan başladı. Özellikle beyler bu romantik ve özel günde hanımların kalplerini tekrar fethetmek istiyor. Her zaman olduğu gibi bu 14 Şubat’ta da Zen Pırlanta yanınızda. Zen’in fırsatlarını sakın kaçırmayın!

 

 

Pırlantalar ve Fırsatlar Zen’de!

 

Pırlanta kolyeler, küpe ve yüzükler her kadının büyülü rüyasıdır. Her kadın mücevherleri ile parlamak, göz kamaştırmak ister. Aynı zamanda da ondaki mücevherler başkasında olmasın, kendisine özel olsun ister. Zen’in pırlantaları özen ile seçilir, tasarımcıları tarafından özen ile tasarlanır ve bu eşsiz mücevherler ortaya çıkar. Sevgiliniz için seçeceğiniz her bir mücevher eşsizdir ve özel olarak hazırlanmıştır.

Bu 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de Zen Pırlanta hem sizi hem de sevgilinizi düşündü. Zen’in hazırladığı birbirinden benzersiz tasarımlarla sevgiliniz girdiği ortamda ışıl ışıl parlarken sizde bu harika ürünlere Zen’in indirimleriyle uygun fiyata sahip olacaksınız. 2-22 Ocak tarihleri arasında Zen Pırlanta’dan yapacağınız her bir alışverişinizde %40+%50 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Zen Pırlanta bununla da yetinmiyor bir de seçili ürünlerde sizlere +%10 indirim fırsatı daha sağlıyor. Sevgiliniz için dilerseniz rlanta küpe dilerseniz pırlanta kolye dilerseniz de pırlanta yüzük seçebilir ya da bunlara set halinde sahip olabilirsiniz.

 

Sevgiliniz  Zen İle Işıldasın

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da çiftler için en özel günlerinden biri olan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Zen Pırlanta sizi yalnız bırakmıyor. Sizde hediyenize bir türlü karar veremiyor ama sevgilinizi çok mutlu etmek istiyorsanız kadınların hayallerindeki o ışıltılı mücevherlere harika fırsatlarla sahip olabilir ve sevgilinize tarifsiz duygular hissettirebilirsiniz. Önceliği müşteri memnuniyeti olan çalışanlarımız da farklı bakış açıları ve fikirleri ile her zaman yanınızda. Büyük fırsattan yararlanmak için acele edin.

Zen’in büyük fırsatından dilerseniz en yakın Zen Pırlanta mağazamıza gelerek dilerseniz de https://www.zenpirlanta.com/  ziyaret ederek yararlanabilirsiniz. Paketlerimizin her birinin özenle hazırlanacağından şüpheniz olmasın. Birbirinden şık tasarımların yer aldığı değerli pırlantalar ile bezenmiş modellerimizi seçebilir ve bu özel günü nadide parçalar ile taçlandırabilirsiniz.