Özgür Özel: İHA da SİHA da gemi de bizim ama bu millet de bizim

Özgür Özel: İHA da SİHA da gemi de bizim ama bu millet de bizim
7 Mayıs 2023 07:41

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,” Uçakları, İHA’ları, SİHA’ları gösterip, ‘Açım, işsizim, yoksulum, ihtiyaç sahibiyim deme’ dediler. Oysa İHA da bizim, SİHA da bizim, gemi de bizim ama bu millet de bizim” dedi

 

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Sivas’ta Seyrantepe Mahallesi’nde halka hitap etti.

 

 

Cumhur İttifakı’nın seçimi kazanmak için her şeyi yaptığını belirten Özel, şöyle konuştu:

*Bunlar, seçimi kazanmak için önce darphaneyi çalıştırdılar. Baştan sona parayı bastılar. ‘Enflasyon olursa olsun; seçimi kazanırsak, kazanırız. Kaybedersek Bay Kemal düşünsün’ dediler. Yapmayız dedikleri her şeyi yaptılar. EYT’yi çıkardılar. Söyleyip de yaptıramadığımız 3600 ek göstergeyi nihayet yaptılar.

*Maaşlara zam yaptılar, Asgari ücrete zam yaptılar. Yetmeyen artışlardı ama yaptılar. Ancak milleti kandıramadılar. Çünkü millet 21 yıldır ne çektiğini biliyor. Millet aç gezerken; Togg gezdirdiler.

*Bizim elektrikli otomobilimizi Togg’u gösterip, ‘Araba burada, sen aç değilsin, sen yoksul değilsin, sen işsiz değilsin, sus, oyunu vermelisin’ dediler.

*Oysa Togg, hepimizin Togg’u. Anadolu gemisini gösterip, ‘yoksulluğu görmeyin’ dediler.

*Uçakları, İHA’ları, SİHA’ları gösterip, ‘Açım, işsizim, yoksulum, ihtiyaç sahibiyim deme’ dediler. Oysa İHA da bizim, SİHA da bizim, gemi de bizim ama bu millet de bizim” dedi.