Özdağ’ın hedefinde yine Soylu var!

Özdağ’ın hedefinde yine Soylu var!
27 Haziran 2022 11:13

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Reyhanlı’da, Türkiye-Suriye sınırına, iktidara geldiğimizde tamamlamak üzere ilk mayını yerleştireceğiz” açıklamasına “uluslararası istihbarat örgütlerinin maşası olmuş birisi” diyerek tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yanıt verdi. Soylu’ya, “Türkiye’nin suç işleri bakanı, kaçakçıların, sapıkların, magandaların idolü şahıs” diyerek seslenen Özdağ, “Sen beni değil sen bütün sistemin gelse herhangi bir yabancı servisle doğrudan veya dolaylı hiçbir ilişkim olduğunu gösteremez. Çünkü yok. Çünkü devletimiz her şeyi çok iyi biliyor. Ama sen uluslararası suç örgütleriyle ilintili kriminal bir adamsın. Genel başkan yardımcısıyken daha Yüksekova’ya geldiğin zaman da hangi baronlarla görüştün? Sen zannediyorsun ki sen herkesi izliyorsun. Ya devlet seni kaydediyor oğlum anlamadın mı hala sen?” diye konuştu.

 

 

Sınıra gideceklerini ve sembolik bir adım atacaklarını söyleyen Özdağ, yolda çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak Hatay Valiliği’nin 4 günlük etkinlik yasağını eleştirdi; “Hatay’a yoldayız. Jandarma ve polis Erzin’de yolu kesmiş. Hatay valiliği 4 gün bütün etkinlikleri iptal etmiş. Zafer Partisi’nin Hatay’a girmesini yasaklamış. 700 bin Suriyelinin yaşadığı Hatay’a Zafer Partisi giremeyecekmiş” diye yazdı.

 

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriye sınırındaki Hatay’ın Reyhanlı ilçesine gideceğini belirterek, “Reyhanlı’da, Türkiye-Suriye sınırına, iktidara geldiğimizde tamamlamak üzere ilk mayını yerleştireceğiz” diye konuşmuştu. Soylu’ Özdağ’a, “Bugün Gazi Meclisimizde milletvekili demeye de ağzım dilim varmıyor da birisi, yani kullanılmaya çok müsait olan, kullanılan, uluslararası istihbarat örgütlerinin maşası olmuş birisi diyor ki; ‘Elime mayın alıyorum, mayınla beraber Hatay sınırına gideceğim.’ Hatay sınırına mayın döşeyecekmiş. Meczup desen meczup, aklını kaybetmiş desen aklını kaybetmiş. Ya ne yapmaya çalışıyorsun? Fikrin, zikrin düşüncen ne?” diye yanıt vermişti.

 

 

Özdağ, sosyal medya hesabından bir video yayımladı. Paylaşımına “Türkiye’nin suç işleri bakanı, kaçakçıların, sapıkların, magandaların idolü şahıs, ‘Türkiye’ye yönelik tehditlerde aynı safta olmalıyız’ deyip, bana hakaret etmiş! Sülü, Türk Milleti’ne ve devletine en büyük tehdit sen ve zihniyetindir. Biz Türkler, şeytanla aynı safta durmayız!” notunu ekleyen Özdağ, videoda şunları kaydetti:

 

 

“Ottowa anlaşmasıyla birçok ülke tam sayı 164, sınırlarından anti personel mayınları sökmeye karar verdi ve Türkiye’de bunlardan bir tanesi olarak o anlaşmaya imza attı ve sınırlarımızdaki mayınları söktüler. 2009 ile 2011 arasında Türkiye Suriye sınırındaki mayınlar söküldü sonra Suriye’den büyük göç başladı. 2015’ten itibaren de AB finansmanıyla İran sınırındaki mayınlarımız döküldü ve daha sonrasında bildiğiniz gibi hâlâ devam eden Afgan göçü başladı. Biz Zafer Partisi olarak ABD Rusya Çin Hindistan Pakistan İsrail ve bu anlaşmaya imza atmayan ve sınırlarından mayınları sökmeyen birçok ülke gibi Zafer Partisi için Türkiye’nin güvenliği için sınırlarda mayın olması gerektiğine inanıyoruz. Zafer Partisi’ni desteklerseniz, sınırlarımızın güvenliğini korumayan iki metrelik duvarlarda değil, sınırlarda entegre bir istihbarat sistemi kurarak ve sınırlarımızı tekrar mayınlayarak yüzde 100 güvenlik sağlayacağız. Çünkü Türkiye önümüzdeki süreçte tam hedef olmak durumunda ve ülkemizin sınırlarını ancak böyle koruyacağımızı düşünüyoruz. Bunu dün açıkladım bunun üzerine Süleyman Soylu ki kendisinin terbiyesiz bir adam olduğunu tüm Türkiye biliyor. Beni uluslararası istihbarat örgütlerinin maşası olmakla suçlamış. Oğlum Süleyman yine işini yapmamışsın. Uluslararası istihbarat örgütleri diye bir şey olmaz yabancı servisler olmaz. Sen tabii bunu sorunlu ve ilişkili olduğun uluslararası suç örgütleriyle karıştırıyorsun. Sen beni değil sen bütün sistemin gelse herhangi bir yabancı servisle doğrudan veya dolaylı hiçbir ilişkim olduğunu gösteremez. Çünkü yok. Çünkü devletimiz her şeyi çok iyi biliyor. Ama sen uluslararası suç örgütleriyle ilintili kriminal bir adamsın. Genel başkan yardımcısıyken daha Yüksekova’ya geldiğin zaman da hangi baronlarla görüştün? Sen zannediyorsun ki sen herkesi izliyorsun. Ya devlet seni kaydediyor oğlum anlamadın mı hala sen?

 

 

Diyorsun ki Ümit Özdağ meczup. Çin devlet başkanı deli mi, Amerikan devlet başkanı deli mi? Pakistan Hindistan devlet başkanları deli mi? Hayır bunlar ülkelerini seviyorlar. Biz de ülkemizi seviyoruz. Senin ve mensup olduğun tayfanın sevmediği gibi. Onun için sınırlarımızın kevgir gibi olmasını istemiyorum. Ben şimdi sınıra gidiyorum ve orada sembolik bir adım atacağız. Hadi engelle bakalım, engelle de görelim bakalım. Sen içişleri değil suç işleri bakanısın. Ve bir gün hak ettiğin cezayı da alacaksın. Üstelik bırak artık benle laf yarışına girmeyi. Bak sana çok daha ağır şeyler söyleyen biri var. Bir de onun söylediklerine cevap ver de görelim boyunu. Ama boyunun çok uzun olmadığı anlaşılıyor, İçişleri Bakanlığı önüne geldiğinde korkudan dışarıya çıkmadın. Bak tekrar çağırıyorum seni, ne zaman ve nerede istersen? Oflu değil koflu herif seni.”