Oversize Şişme Mont

Oversize Şişme Mont
26 Ocak 2022 15:45

Son yıllarda hem erkeklerin hem de kadınların favori giyim ürünü oversize şişme mont modelleri olmaktadır. Vücuda verdiği esneklik ve rahatlığın yanı sıra oldukça tarz ve şık görünmeye yardımcı olmaktadır. Öncelikle beden için büyük ve geniş üretilmektedir. Spor giyim tarzına daha yakın görünse de birçok kombin ile kullanılabilmektedir.

 

 

Orta boylu insanlar bele doğru incelen geniş omuzlu şişme mont modellerini tercih edebilmektedir. Uzun boylu insanlar ise yarı uzun oversize montları tercih edebilmektedir. Yüksek bel pantolonlarla veya tayt ile oldukça şık durmaktadır. Bunun yanı sıra en güzel oversize mont kombini için uygun bir çizme kullanmak dikkatleri üzerinizde toplamaya yetecektir.

Oversize Şişme Mont Modelleri

İlginin ve kullanımın artmasıyla birlikte tasarımlarında da artış gözlemlenen oversize şişme mont modelleri normal bedenlerden birkaç beden büyük üretilmektedir. Dar kesim pantolonlarla çok yakışmaktadır. Armut tipi modelleri üstten alta doğru genişleyen bir yapıdadır ve geniş basenlere ya da kalçalara sahip olanlar da rahatlıkla giyebilmektedir. Oversize şişme montların modellerini incelemek için https://www.kirmizionline.com/sisme-mont sitesini ziyaret edebilirsiniz.