OTO.NET PROJESİ

OTO.NET PROJESİ
7 Temmuz 2015 08:13

Türkiye’de otomotiv sektöründe neredeyse yeni bir girişim olan Oto.net, 1,5 yılı aşkın bir süredir başarılı bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

 

 

Yonca Zaimoğlu’nun, çok yüksek rakamlarda araç alım satımı yapılan ülkede bir ihtiyaç olarak görüp başlattığı bu girişim, geldiği noktada sektördeki rakiplerinden bir adım önde ilerlemesini sürdürüyor. İnternetten alışverişe karşı olanları dahi cezbeden adreste sıfır ve ikinci el otomobiller titizlikle incelenip alıcının beğenisine sunuluyor. Oto.net ekibi çok başarılı bir hizmet vermiş olacak ki ilk yılında 5000 araç satışı yaparak bu alanda gayet ciddi olduklarını gösteriyor.

 

3

 

 

Bir aile şirketi olan Projectz yatırımı bu girişimde hem satıcıyı hem de alıcıyı mutlu edebilmek için ne gerekiyorsa yapılmaya çalışılıyor. Öncelikle kolay site arayüzü sayesinde ziyaretçilerini karmaşık ve boğucu site haritalarından kurtarıp, daha anlaşılır ve kaliteli bir yapıya kavuşturuyor. Sergiledikleri otomobiller hakkında hemen hemen her şeyi, en ince ayrıntısına kadar sağlayan Oto.net bu konuda da gayet başarılı bir iş çıkartıyor. Otomobillerin teknik özellikleri, motor hacmi ve gücü hakkında detaylar, yakıt tüketimine dair bilgiler, ağırlığı, boyutu, teknik, iç ve dış donanım özellikleri ve 360 derece fotoğraflar sayesinde daha arabayı görmeden tam anlamıyla tanınmasını sağlıyor.

 

 

2

 

 

Çevrimiçi ihaleler, açık arttırmalar ve hemen al seçenekleri gibi farklı satış imkanları sunan adreste hem alıcının hem de satıcının bütün ihtiyaçları karşılanmaya çalışılıyor. Geniş kullanıcı portföyü sayesinde Türkiye’nin hemen her ilinden ilanları ve satış seçeneklerini araba sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. Sitenin kurucuları, özellikle İstanbul’da araç nakliye işlemlerini karşıladıkları için, insanların iş saatlerinde çok kısa bir sürelerini ayırarak kolayca istedikleri arabaya sahip olabileceklerini belirtiyor. Ancak sadece İstanbul için değil alım-satım yapılan her ilde bütün işlemler içerisinde Oto.net ekibi kullanıcısının yanında oluyor.

 

 

1

 

 

Sıfır ve ikinci el otomobil konusunda çok başarılı bir girişim olan sitede kullanıcıları memnun edecek her türlü avantaj sunulmaya çalışılıyor. İsme özel mağaza seçeneği sayesinde ilanlarınızı kendi mağazanızdan yüzlerce kişiye ulaşmanızı, ilan parlatıcı özellikleri ile ilanlarınızı diğer seçeneklerden daha önde tutabilmenizi ya da otopara sistemi sayesinde alım-satım işlemlerinde kazandığınız otoparalar ile ödül ve benzeri şeyler kazanabilmenizi sağlıyor. Kaliteli ve güvenilir bir girişim olan Oto.net adresi araba alım-satım konusunda ziyaret edilmesi gereken sağlam duraklardan biri olarak sektörde hizmet vermeye devam ediyor.