Ordu’da seçim kutlaması sırasında bir yurttaş öldürüldü!

Ordu’da seçim kutlaması sırasında bir yurttaş öldürüldü!
28 Mayıs 2023 23:03

Ordu’da seçim sonuçlarının kutlanması sırasında bir yurttaş hayatını kaybetti. CHP Ordu Milletvekili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ordu Gülyalı’da sözde kutlama yapanlar, genç kardeşimiz Erhan Kurt’u bıçaklayarak katletti. Bu kin ve nefrete yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunu önde götürdü. Seçim kutlamaları sırasında Ordu Gülyalı’da bir yurttaş hayatını kaybetti.

CHP’nin Ordu Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Ordu Gülyalı’da sözde kutlama yapanlar, genç kardeşimiz Erhan Kurt’u bıçaklayarak katletti. Bu kin ve nefrete yazıklar olsun. Mekanın cennet olsun güzel kardeşim. Bu cinayetin hesabı sorulana, tüm sorumlular cezasını bulana kadar bu işin peşini bırakmayacağız!”

 

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ise söz konusu olayı şu şekilde duyurdu:

 

“Bu akşam @iyipartimizin Ordu İli Gülyalı İlçesi üyemiz ve sandık görevlimiz Erhan Kurt İlçe Başkanlığımızın önünde gerçekleşen bir saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir. Erhan kardeşimize Allah’tan rahmet ailesi, sevenleri ve @iyiparti camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz, Millet olarak bizleri ayrıştıran dilin sonucu olan bu hain saldırıyı ve tüm fail/failleri nefretle kınıyoruz. Sürecin kararlı takipçisi olacağız.”