Online patent sorgulama

Online patent sorgulama
8 Aralık 2021 18:56

İcat ve buluşların tescil altına alınması için ön sorgulama işlemleri yapılır. Web üzerinden yapılan işleme online patent sorgulama ismi verilmektedir. Sistem patent şirketi olarak internet sitesi üzerinden verilen hizmet sayesinde sorgulama işlemlerini çok kısa süre içinde yapmanız söz konusudur.

 

 

İnternet erişimi olan her yerden, daha önce tescil edilen icat ve buluşlar hakkında bilgi almak adına sorgulama yapmak mümkündür. Bu daha çok kendi geliştirdiğiniz icat ve buluş için tescile uygunluk anlamında yapılan sorgulama olarak da değerlendirilebilir. Patent vekilliği firması olarak Sistem patent, uzman kadrosu ile sizlere bu hizmeti sağlar.

Tecil işlemlerinin en dikkat çekici özellikleri başında ufak bir hatayı dahi kabul etmemesi gelir. Eğer gözünüzden herhangi bir şey kaçarsa patent sürecinde sorun olabilmektedir. Fakat uzman ekiplerin bu noktada detaycı analizleri sürecin pürüzsüz olarak devam etmesini sağlar.

Patent başvuru için bazı belgeler olduğunu da dile getirmek gerekiyor. Vekaletname, buluşu anlatan özet, başvuru formu, tasnifname metni yer almaktadır. Patent en dikkat çekici tabiri ile ürün için fuar niteliği taşır.

Online patent sorgulama, online tescil sorgulama ve diğer konu başlıklarında bilgi almak adına sitemizi takip edebilirsiniz. Buluş ve icatlarınızın size ait olduğunu, sizden başka kimse tarafından gelir sağlanmasının imkânsız olduğunu gösteren patent belgesi için sistem patent şirketi ile çok kısa süre içinde iletişime geçebilirsiniz. Patent sorgulama hakkında fazla bilgi almak için şimdi Sistem Patent web sayfasını ziyaret edin.