Oktay Vural, İYİ Parti’ye katılacak iddiası!

Oktay Vural, İYİ Parti’ye katılacak iddiası!
21 Ekim 2022 07:58

İYİ Parti’ye katılımlar sürüyor. AKP’den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyuran Ahmet Eşref Fakıbaba, İYİ Parti’ye katılacağını açıkladı. Sıradaki ismin MHP’li Oktay Vural olabileceği ifade edildi.

 

 

AKP Şanlıurfa Milletvekili, eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AKP’den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Fakıbaba, dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için mutluyum” ifadelerine de yer verdi. Fakıbaba, İYİ Parti’ye katılacağını açıklarken, rozetinin gelecek hafta grup toplantısında Meral Akşener tarafından takılacağı belirtiliyor.

 

 

SIRADAKİ İSİM OKTAY VURAL

 

Cumhuriyet’ten Gamze Kolcu’nun haberine göre İYİ Parti’ye katılımlar sürerken yeni isimlere partide kritik görevler veriliyor. Geçen mayısta İYİ Parti’ye katılan emekli hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok Genel Başkan Danışmanlığı görevine getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru ve eski AKP Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez de geçen hafta partiye katıldı ve genel başkan başdanışmanı oldu. İYİ Parti bu hafta ise Türk dünyasına yönelik çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Kürşad Zorlu’yu saflarına kattı. Zorlu, partide de iki yıl önce lağvedilen sözcülük görevine getirildi. İYİ Parti’ye “iktidarı rahatsız edecek” katılımların devam edeceği belirtilirken “sıradaki ismin MHP’li Oktay Vural olabileceği” ifade ediliyor.