Nesse Cloud’dan Sektöre Son Teknoloji Donanım Yatırımları

Nesse Cloud’dan Sektöre Son Teknoloji Donanım Yatırımları
18 Kasım 2021 16:57

Binlerce kurumsal web sitesi, e-ticaret web sitesi, resmi kurum sitelerini tamamı kendi sermayesi ile oluşturulmuş güçlü alt yapısında barındıran Nesse Cloud, geçtiğimiz günlerde alt yapısına son teknoloji  i9 11. nesil işlemci ve Nvme m2 SSD disklerden oluşan sunucular ile güçlendirdi. Sağlamış olduğu hizmetlerde %99.8 uptime garantisi veren Nesse Cloud müşteriye özel çözümler üreterek, ihtiyacınız olan alt yapıyı sizlere kaliteli hizmet anlayışıyla sunuyor.

 

Web Hosting ve Sunucu Hizmetinde Özel Çözümler

 

Web hosting, ve sunucunun bir web sitesinin başarısı için önemli bir faktör olduğu göz ardı edilemez bir gerçektir. Hem kurumsal hem de bireysel olarak kullanıcılarına farklı çözümler üreten Nesse Cloud, altyapısı sayesinde güvenli ve hızlı erişim sağlayarak en uygun fiyatlı ve yüksek performanslı internet hizmetleri vermektedir. Güvenilir, kesintisiz ve hızlı bir internet hizmeti ile müşteri memnuniyetini eksiksiz olarak sağlamak birincil görevimizdir. Hizmet kalitesini her geçen gün geliştirmek ve korumak adına sürekli yeniliklerin takipçisi olan Nesse Cloud, temel ihtiyaçlarınız için belirlenen ve sektördeki en iyi web hosting, domain ve sunucu hizmetlerinde ve daha fazlasında sizlere özel çözümler sunmaktadır.

 

Web Hosting Hizmetlerimiz

 

Bir web hosting nasıl çalışır? Web hosting hizmeti güvenli ve istikrarlı depolama alanlarını korur. Daha basit şekilde anlatacak olursak bir web sitesini oluşturan resim ve kodlar dahil tüm dosyaları çevrimiçi görüntülenebilir duruma getirir. Yani, şimdiye kadar ziyaret ettiğiniz her web sitesi bir sunucuda barındırılmaktadır. Markanızın kaliteli bir hizmet sunabilmesi açısından iyi bir web hosting sahibi olmak çok önemlidir. Web hosting sanal mağazalar, sistemler, web siteleri ve bloglar gibi birçok uygulamada çok daha iyi güvenlikten çok daha iyi performansa kadar değişen avantajlarla kullanılabilmektedir. Nesse Cloud bünyesindeki web hosting hizmetleri şunlardır:

 

  • WordPress Hosting
  • Linux Cloud Web Hosting
  • Opencart Hosting
  • Joomla Hosting
  • E-Ticaret Web Hosting
  • Radyo Hosting
  • Kurumsal Windows Hosting
  • Windows Hosting

Profesyonel Nesse Cloud ekibi ile artık web siteleriniz ve uygulamalarınız güvenilir ellerde. Uygun fiyatlı ve aynı zamanda hem kullanımı hem de kurulumu kolay kolay web hosting paketlerimize göz atıp size en uygun olanı seçebilirsiniz.

WordPress Web Hosting Nedir?

 

WordPress web hosting dünya çapında en çok kullanılan hosting sistemlerinden biridir.  Mükemmel hosting hizmetinin yanı sıra, güvenli bir kullanımı da sunan WordPress web hosting,  sahip olduğu ara yüz sayesinde site içeriklerini kolayca ve dilediğiniz gibi yönetmenizi sağlar. Tasarım açısından da dilediğiniz değişiklikleri  yapabilmenize olanak tanır. Tam uyumlu WordPress web hosting paketlerimiz ile WP alt yapısına sahip web sitelerinizi gönül rahatlığı ile yayınlayabilirsiniz. Özel olarak oluşturulmuş sunucularımız ve WordPress web hosting uzmanlarımız, işletmenizle birlikte büyüyen ve çığır açan performans sunar.

 

Cloud Sunucuda Yüksek Performans

 

Cloud Sunucu,  fiziksel bir sunucu değil de bilişim ortamında çalışan sanal bir sunucudur. İnternet üzerinden bir cloud bilgi işlem platformu aracılığıyla oluşturulur ve barındırılır. Uzaktan erişilebilirliğe sahiptir. Yazılım programlarını bilgisayarlarınıza kurmadan çalıştırmak, multimedya içeriklerinizi internet üzerinden depolamak ve bunlara erişiminizi sağlamak istiyorsanız cloud sunucu birebirdir. Cloud depolama, özellikle de özel sunucu barındırma, siber suçlar ve diğer güvenlik tehditlerini önlemek için kendi sistemlerinin korunmasına da olanak tanır. Cloud alt yapısı kullanılarak cloud sunucu hizmeti sunan Nesse Cloud ile siz de, yüzde yüz SSD diskli cloud sunucuya en iyi fiyat ve performansla sahip olabilirsiniz.