Nasıl internet sitesi yaptırabilirim?

Nasıl internet sitesi yaptırabilirim?
13 Mart 2021 14:15

Yapılan araştırmalarda fiziksel olarak mağazası olan işletmelerin, web sitesi hazırlatarak, web sitesi aracılığıyla müşterilerini iki kat ve çok daha fazlasına çıkardığı gözlemlenmiştir. Tüketiciler “Covid-19 Pandemisi” dönemiyle birlikte fiziksel yapılan alışverişler azalarak daha çok dijital alışverişe yönelmiştir. Bu dönemde işletmeler daha çok dijital dünyaya geçiş sağlamıştır. Bu konuda ilk akla gelen hizmet, bir web sitesi oluşturmak olmalıdır.

 

 

Bu konuda ilk adım ise: profesyonel bir web ajansına başvurmak olacaktır. Profesyonel bir web ajansı ilk önce ihtiyacınız olan web sitesi türünü belirler. Bu konuda gerekli yazılım da sizin ihtiyaç ve isteklerinize göre şekillenir. Bu konuda ister hazır bir yazılım üzerine çalışma yaptırabilir ister kendi yazılımınızı baştan yaptırabilirsiniz.

Tabii ki dijital dünya sadece mevcut işletmeleri kapsamıyor. Sizde bir blog sitesi oluşturarak internetten para kazanabilirsiniz. Oluşturduğunuz blog içerisine özellikle ilgi çeken yazıları yazarak veya yazdırarak, bolca tık alan bir web sitesi sahibi olabilirsiniz. Tabii bolca tık, bolca gelir demek oluyor. Bu konuda yine yapmanız gereken ilk adım sizin için en uygun adımları belirleyecek olan profesyonel ajansa başvurmaktır.

Sizin için gerekli olan web ajansını seçme aşamasında, profesyonel web ajansının birtakım özelliklere sahip olması gerekir.

Bu özellikler:

  • Yaratıcı bir ekibe sahip olması,
  • Müşterinin çalışma alanının tespit edilmesi,
  • SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) altyapılarına hâkim, arama motorlarında üst sıralara çıkartılması,
  • Şu anda önemli bir yüzdeliğe sahip olan Mobil Arayüz’e (AMP) uygun bir tasarım sağlanması,
  • Sektöründe tecrübeli olması,

oldukça önemli kriterlerdendir.

Dijital dünyanın altın çağını yaşadığı bu günlerde, sizde kurumsal firmanızı web dünyasına aktararak satışlarınızı arttırmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sanırım aradığınız tüm kriterlere uygun, tecrübeli ve profesyonel web ajansını bulduk! Moyo olarak 10 yılı aşkın tecrübe ve deneyimli ekibimizle hizmetinizdeyiz.

 

Peki size ne sunuyoruz?

 

Moyo olarak öncelikle yılların vermiş olduğu tecrübe ile birlikte, memnuniyet sunuyoruz. İlk görüşmeden site teslimine kadar tüm ekip arkadaşlarımız sizin olabildiğince memnun kalmanızı arzulamakta.

Moyo olarak size bolca tecrübe sunuyoruz. Bu sektörde bulunduğumuz uzun yıllar boyunca, bizden memnun kalan onlarca referansımız ile birlikte size olabildiğince tecrübe sunuyoruz.

Moyo olarak, web siteleriniz için yılın trendlerine en uygun tasarımı sunuyoruz. Tasarımlarımızda göz zevkinize ve çalışma alanınıza en uygun renkleri seçerek web sitenize sihirli bir şekilde yerleştiriyoruz. Aynı şekilde tasarımda ürününüz veya yazılarınızı olabildiğince öne çıkararak kazancınızı arttırmayı hedefliyoruz.

“Bitti mi?”, bitmedi. Sitenizin arama sonuçlarında en üst sıraya çıkması için SEO’ya (Arama Motoru Optimizasyonu) uygun şekilde web sitenizi optimize ederek, tıklama oranlarınızı olabildiğince artırıyoruz.

Son olarak tüm bu hizmetleri uygun fiyat politikamız ile gerçekleştirerek sizi olabildiğince en iyi şekilde web sitesi sahibi yapıyoruz.

Aklınıza takılan bir şey mi var? Web sitesi yaptırmaya hazır mısınız? O zaman Moyo.com.tr web sitemize sizi de beklemekteyiz.