Murat Aydar kimdir?

Murat Aydar kimdir?
31 Ağustos 2021 15:52

Fenomenlerin avukatı olarak bilinen Avukat Murat Aydar, Avukat Aydın Aydar’ın 3 çocuğundan biridir. Murat Aydar kimdir? Murat Aydar kaç yaşında, nereli? Murat Aydar ne iş yapmaktadır? Murat Aydar hayatı ve biyografisi nedir?

 

İsminden bilişim hukuku alanında yaptıklarından bahsettiren Avukat Murat Aydar, Aydın ve Birten çiftinin 3 çocuğundan biridir. Murat Aydar kaç yaşında, nereli? Murat Aydar ne iş yapmaktadır? Murat Aydar hayatı ve biyografisi nedir? Detaylar haberimizde…

 

MURAT AYDAR KİMDİR?

 

1994 yılında İstanbul’da doğan Murat Aydar 2017 senesinde hukuk fakültesinden mezun olup, aktif avukatlık hayatına babası Aydın Aydar’ın kuruculuğunu yaptığı Aydar hukuk bürosunda başlamıştır. Bilişim hukuku alanında önde gelen şirketlerin hukuki danışmanlığını yapan Avukat Murat Aydar, son zamanlarda isminden sosyal medya ünlülerinin avukatı olarak bahsettirmiştir.

 

AYDIN AYDAR KİMDİR?

 

1962 yılında Siirt’te doğan Aydın Aydar 1986 yılında hukuk fakültesinden mezun olmuştur. İmar Bankası, Vakıflar bankası ve Hedef holding şirketlerinde yönetici avukatlık yapmıştır. Uzun yıllardır kendi kurduğu büro bünyesinde boşanma avukatı olarak görev yapmaktadır.