Modern Yaşamı Evinize Yansıtan Koltuk Takımları

Modern Yaşamı Evinize Yansıtan Koltuk Takımları
22 Kasım 2022 14:00

Salonunuz için modern tasarıma sahip bir koltuk takımı mı arıyorsunuz? Peki o hâlde modern yaşamı evinize yansıtan koltuk takımlarına birlikte göz atalım.

 

Salonunuzun dekorasyonunu tamamlayan en önemli unsur şık bir koltuk takımına sahip olmaktır. İşte tam da bu yüzden fonksiyonel bir o kadar da modern hatlara sahip koltuk takımı modellerine göz atmalısınız. Bu nedenle modern bir koltuk takımı bulabilmeniz için tanınmış mobilya markalarından biri olan Gündoğdu Mobilya’ya ait bazı koltuk takımı modellerini listelemeye çalıştık.

Gündoğdu Mobilya Koltuk Takımı Modelleri

1.    Irmak Koltuk Takımı

Temizlik sırasında işinizi kolaylaştıracak koltuk takımı modelini arıyorsanız, kesinlikle “Irmak” koltuk takımını alışveriş listenizin ilk sırasına eklemelisiniz.

resim 1

Çünkü “Irmak” ideal yüksekliğiyle, yüzey temizliğinde büyük kolaylık sağlamaktadır. Klasik detayları bulunsa da koltuk takımı modelinin oldukça modern bir duruş sahip olduğunu görebilirsiniz. Muhteşem bir sadelikte olan ürünün; gri, krem ve antrasit renk seçenekleri mevcuttur.

Her tip salona uyum sağlayacak görünümü bulunan Irmak koltuk takımını salonunuzla eşleştirerek evinizin dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz.

1.    Loya Koltuk Takımı

Misafir ağırlamaktan hoşlanıyor ve bunu evinizin ihtişamını göstererek yapıyorsanız; kesinlikle “Loya” koltuk takımına sahip olmalısınız.

resim 2

Son derece ihtişamlı ve çok yönlü bir tasarımı bulunan “Loya” yeterli oturma alanına sahip olmanızı sağlayacaktır. Eğer salonunuzda rahat bir oturma düzenine ihtiyacınız varsa seçiminiz Loya’dan yana olmalı. Çünkü “Loya” koltuk takımı oldukça ihtişamlı bir ürün.

1.    Fulya Koltuk Takımı

Ekose deseninin modernliğine hayran mısınız? Cevabınız evet ise “Fulya” Koltuk takımını kesinlikle beğeneceğinize eminiz.

resim 3

Tam anlamıyla modern tasarımı bulunan koltuk takımı, salon dekorasyonlarında çok talep gören bir modeldir. Çarpıcı ama bir o kadar da sade bir tasarımıyla dikkat çeken ürünün dayanıklı yapısıysa çok beğeniliyor.

Salonun sade görünmesinden hoşlananlar için “Fulya” koltuk takımı ideal bir seçenek. Şık bir vazo, modern tasarıma sahip tablolar, ahşap bir orta sehpa ve tabii ki Fulya Koltuk Takımı modern bir salona sahip olmanız için yeterli olacaktır.

1.    Beyzade Koltuk Takımı

Son dönemin en popüler koltuk takımı modellerinden biri olan “Beyzade” koltuk takımı; kapitone detaylarıyla modern tasarımı çok farklı bir boyuta taşıyor.

resim 4

Salonunuzun aşırı ihtişamlı görünmesini istiyorsanız; Beyzade koltuk takımının tam anlamıyla sizler için biçilmiş bir kaftan olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü “Beyzade” temiz ve çağdaş hatlarıyla fazlasıyla dikkat çekici bir ürün. Hele hele yumuşacık dokusundan bahsedemiyoruz bile. Bu yumuşak dokuya mutlaka dokunmalısınız.

Eğer kapitone detaylara sahip bir koltuk takımına ihtiyacınız varsa Beyzade koltuk takımına bir göz atmanız gerekiyor.

1.    Serra Koltuk Takımı

Kol kısmındaki altın şerit detaylarının ayak kısımlarında da kullanıldığı “Serra” koltuk takımı, modern ve Retro görünümünün harmanladığı bir model olarak karşımıza çıkıyor.

resim 5

Kadifemsi dokusuna hayran kalacağınızı düşündüğümüz koltuk takımı modelinin salonunuza farklı bir hava katacağına inanıyoruz.

Bu ürün her ne kadar her ortamda kullanılabilecek bir model olsa da dekorasyon teması olarak klasik stili benimseyenler için daha uygun olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

Koltuk Takımı Fiyatları

Salonunuzda tercih edebileceğiniz en şık ve en modern koltuk takımlarını sırlamaya çalıştık. Ancak burada koltuk takımlarının satış fiyatları konusunda da bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Çünkü birçok tüketici herhangi bir ürün veya hizmeti satın alırken bütçesini göz önünde bulunduruyor.

Mobilya sektöründe faaliyet gösteren birçok mobilya markası bulunuyor. Bu mobilya markalarının her birinin de farklı fiyatlandırma politikası bulunuyor. Dolayısıyla koltuk takımı fiyatları konusunda net bir bilgi vermemiz mümkün değil. Ancak az evvel sizlere koltuk takımı modellerini aktarmış olduğumuz Gündoğdu Mobilya’nın fiyatları konusunda ufak bir bilgi verebiliriz.

Gündoğdu Mobilya koltuk takımı modelleri 7.990 TL’den başlamaktadır. Bunun haricinde:

Yatak odası takımları 14.765 TL’den

Yemek odası takımları 8.950 TL’den

Genç odası takımları 9.790 TL’den başlarken

Düğün paketleri 29.990 TL’den başlamaktadır.

Gündoğdu Mobilya’nın diğer ürün grupları ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için şimdi Gündoğdu Mobilya’nın online mağazasını ziyaret edebilirsiniz.