Mobil Oyunlarda Kullanılan Dijital Hediye Kartları Nasıl Aktif Edilir?

Mobil Oyunlarda Kullanılan Dijital Hediye Kartları Nasıl Aktif Edilir?
24 Mart 2022 12:46

Mobil uygulamalarda kullanılan Google Play ve App Store Hediye Kartları uygulama içi satın alımlarda kullanılmak üzere, hesaba bakiye şeklinde eklenen dijital hediye kartları olarak satılmaktadır.

Mobil uygulamalarda kullanılan dijital hediye kartlarından Google Play Kodu nasıl aktif edilir?

Google Play yetkili satış noktalarında online ya da mağaza üzerinden alabileceğiniz Google Play Kodları 25 TL, 50 TL, 100 TL, 250 TL, 500 TL, 1000 TL şeklinde dijital bakiye olarak satılmaktadır. Sadece Google Play uygulamalarında geçerli öğe alımları için kullanılan bu bakiyeler, milyonlarca oyun ve uygulama içerisinde geçerlidir. Satın aldığınız kodu aktif etmek için;

*Google Play Store hesabınızı açın.

*Kod kullan sekmesine tıklayarak, 16 haneli kodu , çıkan ekrana yazabilirsiniz. Yüklediğiniz bakiye tutarı kadar hesabınıza TL tutarını görebilirsiniz.

App Store Hediye Kartı nasıl aktif edilir?

App Store uygulaması için satın aldığınız 25 TL ve 50 TL App Store Hediye Kartı tutarlarını hesabınızda aktif etmek için,

*App Store uygulamasında hesabınıza giriş yapın.

*Hesap sekmesinin ardından “Kodu Kullan” seçeneğini tıklayın.

*16 haneli App Store Hediye Kartı kodunu girerek Apple Kimliğinizde onaylayın.

Mobil oyunlarda kullanılan dijital hediye kartlarını oyuna özel bakiye olarak da satın alabilirsiniz. Örneğin, dünyanın en çok oynanan sanal mobil oyunu Roblox için geçerli olan Roblox Robux Hediye Kartları tüm işletim sistemi ve cihazlarda geçerlidir. Roblox Robux satın aldıktan sonra Roblox hesabınızda 18 haneli kodunu aktif ederek oyun içi satın alımlarınızda Robux bakiyelerden yararlanabilirsiniz.