Mini moda tutkunları, bu üçlüye dik-kat!

Mini moda tutkunları, bu üçlüye dik-kat!
18 Eylül 2014 12:12

Kişilerin, kendi stillerini ve tarzlarını küçüklüklerinde bulup keşfetmeleri bence kişilik gelişimleri için çok çok önemli konulardan biri.

 

Dolly KARLIYOL TOSUN H&H YORUM

 

Artık çoğu anne çocuklarını, kendi seçimlerini yapmaları ve giyinmeleri konusunda teşvik ediyor. Hal böyle olunca kişi annesinin veya ailesinin tarzını değil kendi tarzını oluşturup kendine ait bir kişilik ve tarz oluşturuyor hatta bence özgüven konusunda da etkili oluyor.

 

Bugün sizleri tarz mı tarz, şeker mi şeker, komik mi komik hatta ekmek arası yenmelik kardeşler ile tanıştırıcağım. Anladığım kadarı ile bazı zamanlarda bu işi profesyonel olarak da yapıyorlar ama doğallıkları ve stilleri ile büyümüş de  küçülmüş değil de tam yaşlarını yaşayan enerjik çocuklar gibi geldi bana o yüzden daha samimi ve doğal buldum. Yani anneleri tam da oldukları gibi davranmaları için teşvik etmiş ne de iyi etmiş. Bakalım sizler de beğenecek misiniz :)

 

Ashley (6 yaş), Grace (5 yaş) ve Romeo (4 yaş) ve kendilerine ait bir blogları da var. Takip etmek için tıklayınız. chichiromeoandme.blogspot.de

 

1 2

3 4

5 6

7

8 9

10

11

12

13

14
İnstagram adreslerinden de bir sürü fotoğraf buldum, artık gerisini siz takip edersiniz :)
@chichiromeoandme

 

15

16

17

18

19

20 21

22

23

24

25

26

 

 

ruhunuz-sik-olsun-1-11311

 

www.lapetitedolly.com

 

 

 

 

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
DEPRESYON! Varlığımız yaşama programlıdır, ölüme değil…
Homeopati ile derinden şifa ‘Şeker toplarından, hücrelere mesaj var!’
Bana sıkça sorulan sorular!