Minecraft Server Kiralama Hizmeti

Minecraft Server Kiralama Hizmeti
7 Nisan 2022 18:22

Minecraft server kiralama hizmeti ile kaliteli bir sunucuya sahip olabilir ve bu sunucu sayesinde Arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Kiralamış olduğunuz Server sayesinde yüksek performanslı bir imkanı elde edebilirsiniz. Yeni nesil alt yapılar sayesinde kiralanan Minecraft serverlar performansı bir şekilde çalışmaktadır. Sizlerde Minecraft oyunu takip ediyorsanız ve kesintisiz bir oyun oynamak istiyorsanız Ekip Host tarafından sizlere sunulan kiralama hizmetlerini araştırabilirsiniz.

Minecraft Server Kiralama Fiyatları

Hızlı ve pratik bir şekilde Minecraft kiralama hizmetini kullanmak için Ekip Host sitesine giriş yapabilirsiniz. Burada farklı özelliklere sahip kiralama paketlerinden ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun olan paketi seçerek online olarak hemen satın alabilirsiniz. Ekip Host bünyesinde satışa sunulan Minecraft kiralama hizmeti Türkiye lokasyonlu sunulan bir hizmettir. Minecraft Server Kiralama fiyatları kiralayacağınız serverın RAM kapasitesine göre farklılık göstermektedir. 3 GB RAM den başlayan ve 16GB RAM e kadar yükselen serverları anında kurulum desteği ile kiralayabilirsiniz.

Ekip Host Server kiralama hizmeti için online bir hizmet sunulmaktadır. Siteye giriş yaparak belirlemiş olduğunuz Minecraft panelini en güvenli ödeme yöntemleri ile satın alabilirsiniz. Ekip Host bünyesinde hazırlanan tüm paketler oyuncular için en iyi performans hedefi baz alınarak hazırlanmaktadır. Yurtdışı oyuncu desteği ile kullanabileceğiniz Minecraft serverlarını hemen satın alabilirsiniz. Tüm kiralama hizmetleri kaliteli bir hizmet içeriğine sahiptir.