Mimarlık ofislerinden çözüm ortakları Çelik dolaplar

Mimarlık ofislerinden çözüm ortakları Çelik dolaplar
19 Nisan 2021 19:43

Günümüzde birçok ofis ve fabrika mimarlar ve dekorasyon firmaları tarafından tasarlanmaktadır. En küçük bir işletmeden içerisinde binlerce kişinin çalıştığı fabrikalara kadar birçok yapı mimarlık ve mühendislik firmaları tarafından dizayn edilmektedir. Ofislerde veya fabrikalarda birçok ihtiyaç bulunmaktadır. Dekorasyon ve mimarlık firmaları bu ihtiyaçları gidermede son derece önemli bir aracıdır. Mimarlık firmalarına verilen bilgilere göre mimarlar bir ofiste kaç personelin çalışacağı, bir odadan ne kadar çalışanın giyinip elbiselerini saklayacağı gibi birçok kritere bağlı olarak dizayn etmektedir. Genellikle soyunma odalarında metal soyunma dolabı tercih etmektedirler. Güncel soyunma dolapları modelleri için tıklayınız. Bunun nedeni metalin çok uzun bir ömre sahip olması, yanmaya karşı dayanıklı olması, fiyatlarının ucuz olması, personellerin güvenlikleri için kilitleme mekanizmasına sahip olması gibi nedenlerden dolayı çok tercih edilmektedir.

 

 

Ayrıca ergonomik tasarımı sayesinde küçük bir alanda dahi olsa 6-7 personelin rahatça giyinebilmesi ve elbiselerini saklaması için ideal ürünlerdir. Ayrıca çelik dolaplar taşınması son derece kolay ürünlerdir. Bu gibi nedenler mimarlık ve fabrikaların dolap seçiminde önemli bir etmendir. Çelik soyunma dolabı 2.el olarak veya sıfır olarak satışı internet sitelerinde mevcuttur. Fakat soyunma dolabı imalatı konusunda oldukça önemlidir. Kalitesiz bir yerde üretilen metal dolap modelleri uzun ömürlü olmamaktadır. Büro ve ofis ortamında da aynı şekilde metal dolaplar yoğun olarak tercih edilir. Klasörleme ve arşivleme yapmak amacıyla dosya dolabı çok yaygın kullanılır. Metal kilitli dosya dolapları modelleri için yandaki adrese tıklayın. Çelik klasör dolabı içerisinde 198’lik metal dosya dolapları en tercih edilen üründür. İçerisinde 5 adet göz bulunmaktadır. Yaklaşık olarak dosya kapasitesi 80 adettir. 2 adet kapısı bulunmaktadır, metaldir, kapıların biri sağda biri sola açılır. Anahtarlı kilit mekanizmasına sahiptir. Bu ürünler son derece dayanıklıdır. Çünkü metaldir, demirin gücü nedeniyle yangına karşı dayanıklıdır.

 

 

Raflar yaklaşık 30 kilogram taşır. Ağır tip endüstriyel malzeme dolabı modellerinde ise rafların taşıma kapasitesi yaklaşık olarak 150 kg’dir. Bunun nedeni ise daha kalın metal levhalardan üretilmiş olmasıdır. Atölye tipi ortamlarda ise takımların ve hırdavat malzemelerinin kolay bir şekilde iş yeri ortamında mobil olarak hareket etmesi için tekerlekli takım arabası modellerine ihtiyaç bulunmaktadır. Güncel takım arabası modelleri için tıklayınız. Takım arabaları çekmece olarak üretilmektedir. Üzerindeki plastik gözleri sayesinde takımların ve civataların saklanması son derece basittir. Kilitli takım arabaları dolu veya boş olarak satılmaktadır. Takımların kaybolmaması için merkezi kilit sistemi bulunur. Bu ürünler son derece yüksek kalitedeki dkp metal saçtan üretilir. Emanet saklamak amacıyla öğretmen dolabı adıyla kullanılan çelik öğretmen dolapları son derece sağlam ve kaynaklı sactan üretilir. Çok gözlü çelik dolaplar sayesinde az alan kaplar ve bir çok personelin ihtiyacını giderir. Ayrıca çalışma tezgahı modelleri de atölyelerin oldukça fazla kullandığı bir modeldir. Metal çalışma tezgahları modelleri için tıklayınız. Çekmeceli kilitli raflı panolu olarak üretilir. Masa üzerinde elektrik prizleri veya aydınlatma florasanı gibi ekstra özellikler olabilir. Masa yüzey kısmı metal sac veya mdf olarak üretebilir. Elektrikçi çalışma tezgahı ve tamirhane tezgahı konusunda Engin Metal Dolap firması ile iletişime geçerek hayalinizdeki ürün gruplarına sahip olabilirsiniz.