Milletin sesi Kuvayı Milliye’nin başkenti Balıkesir’den yükselecek!

Milletin sesi Kuvayı Milliye’nin başkenti Balıkesir’den yükselecek!
21 Temmuz 2022 07:56

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Ahmet Akın, vatandaşları 24 Temmuz Pazar günü Balıkesir Kuvayı Milliye Meydanı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek Milletin Sesi Mitingi’ne davet etti. CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, “Kuvayı Milliye’nin başkenti Balıkesir, tarihi bir güne tanıklık edecek. Milletin Sesi, Balıkesir’den yurdun dört bir yanına yayılacak ve dört bir yandan duyulacak. Tüm vatandaşlarımızı Kuvayı Milliye Meydanı’nda Milletin Sesi mitingimize bekliyoruz” dedi.

 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin ve Fikret Şahin, CHP Balıkesir İl Yöneticileri, CHP İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yöneticileri, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ve Balıkesir örgütünün tüm unsurları ile 24 Temmuz Pazar günü Saat 18.30’da Kuvayı Milliye Meydanı’nda gerçekleştirilecek Milletin Sesi Mitingi’ne hazırlanıyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve Ensar Aytekin, Balıkesir’de ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı gezerek vatandaşları kendi seslerini duyurmaya, Milletin Sesi mitingine davet ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Temmuz Pazar günü saat 18.30 da Kuvayı Milliye Meydanından halka sesleneceğini bildiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “gelin bu coşkuya ortak olun” çağrısında bulundu.

 

 

KUVAYI MİLLİYE VE LOZAN RUHU VURGUSU

 

 

Hafta boyunca Milletin Sesi otobüsü ile Balıkesir ve ilçelerinde ayak basmadık yer bırakmayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, esnafından çiftçisine, emeklisinden işçisine, gencinden yaşlısına, Balıkesirlileri ve Balıkesir’de tatil yapanları ziyaret ederek, tarihi güne tanıklık etmeleri için davette bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, Türk Milleti’nin kurtuluşundan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda, önemli bir halka olan Kuvayı Milliye’nin başkenti Balıkesir’den, yine tarihi bir günde yani Türkiye Cumhuriyeti’nin diplomatik zaferi Lozan Anlaşmasının 99. yılında önemli bir adım atacağız. Balıkesir’i Millet İttifakını demokrasi zaferiyle iktidara götüren yolun başlangıcını yapacağız. Cumhuriyet Halk Partisi, kuruluş değerlerine bağlı, aradan geçen yüz yıla yakın bir süredir aynı temel üzerinden siyaset yapan ve kurucu değerlerin bugünkü devamı niteliğinde olan partidir. Bununla birlikte CHP, çağı yakalayan, yenilikçi politikalarıyla günümüz sorunlarına çözüm önerileri sunabilen bir partidir. İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamemizde, beş temel soruna karşı, on üç çözüm önerimiz ile 2023 yılı Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılının başlangıcı olacaktır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısını bir kez daha yineliyorum. ‘Bize katılın, hakkınızı teslim alın. Beraber olalım, birlik olalım’. Milletin Sesi mitingimizde buluşalım” diye konuştu.