MHP’li Vural:’Bilsinler ki bu kervan yürüyecek.’

MHP’li Vural:’Bilsinler ki bu kervan yürüyecek.’
24 Ağustos 2013 17:52

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, partisinin genel merkez binasına bir kişinin otomobille saldırı düzenlemesini değerlendirirken, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak gittiğimiz yoldan, yürüttüğümüz mücadeleden kim ürkerse ürksün, kim ne derse desin bilsinler ki bu kervan yürüyecek” dedi.

Partisinin ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat’ açık hava toplantıları kapsamında Konya’da düzenlediği ‘Türkçe Mitingi’ne katılan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partisinin genel merkezine otomobille düzenlenen saldırıyı değerlendirdi. MHP olarak büyük bir mücadeleden geldiklerini belirten Vural, şunları söyledi:

“Bu olayı yakınen takip ettim. MHP Türk milletinin direnci. Kararlılığını devam ettirecek. Genel Başkanımızın tam genel merkeze giriş aşamasında vuku bulan bu olay bütün boyutlarıyla elbette değerlendirilecektir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz büyük bir mücadeleden geliyoruz. 44 yıllık büyük bir mücadele. Bu mücadeleyi yürüten insanlar olarak şüphesiz bu tür olaylar Milliyetçi Hareket Partisi açısından çok fazla dikkate alınabilecek olaylar değildir. Türkiye üzerinde emelleri olanların, bölücülerin, birlik ve bütünlüğünü bozmak isteyenlerin, İslam dünyasının siyasal coğrafyası değiştirmek isteyenlerin önünde Milliyetçi Hareket Partisi’nin kararlılığı çok önemli. Mitingin olduğu bir gün bunun yapılmış olması, sayın Genel Başkanımızın tam genel merkeze girmek üzereyken olması, zannederim daha enine boyuna bir tahkikatla değerlendirilecektir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak gittiğimiz yoldan, yürüttüğümüz mücadeleden kim ürkerse ürksün, kim ne derse desin bilsinler ki bu kervan yürüyecek.”