MHP’li vekilden Fatih Altaylı’ya tehdit: Seni en iyisi yaksınlar

MHP’li vekilden Fatih Altaylı’ya tehdit: Seni en iyisi yaksınlar
2 Mayıs 2020 10:02

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Habertürk yazarı Fatih Altaylı’yı “İnanç vergisi alınsın” yazısı sonrası tehdit etti. Enginyurt, “Fatih Altaylı denen zavallı, gördüğüm ilk yerde düşman muamelesi göreceksin” dedi.

 
Kişisel Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Enginyurt, Altaylı’nın “İnanç vergisi alınsın” başlıklı yazısına atıfta bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Fatih Altaylı:İnanç vergisi getirilsin, “Ben inançlı değilim” diyenler ya da camileri kullanmayanlar bu vergiyi ödemesin demiş. Altaylı yine kaşınmışsın. Küfür,hakaret,senin için iltifat yerine geçiyor. Sinsi bir şekil de,Dinsizlik propagandası yapıyorsun. Azdınız,kudurdunuz..

Fatih Altaylı, yarın ki yazında Cenazemi Camiden kaldırmayın diye vasiyet et. Aksi halde, senin için hoş olmaz. Seni en iyisi yaksınlar. Toprakta bile pislik bulaştırırsın.”

 

 

“GÖRDÜĞÜM İLK YERDE DÜŞMAN MUAMELESİ GÖRECEKSİN“

 
”HabertürkTV sahibi Turgay Ciner,sen ve senin başı boş havlayan itinden tiksindik. Ülkücü düşmanlığı size prim kazandırmaz. Fatih Altaylı denilen kendini beğenmiş zavallı. Bir Ülkücü olarak,gördüğüm ilk yerde düşman muamelesi göreceksin.”