MHP’li belediyeden ‘yaldızlı’ harcama!

MHP’li belediyeden ‘yaldızlı’ harcama!
20 Kasım 2021 10:00

MHP’li Osmaniye Belediyesi, “Belediye Faaliyet ve Tanıtım Argümanları Basım Hizmeti Alım İşi’ için açılan ihalede 3 milyon 757 bin 100 TL’lik sözleşme imzalandı.

 

 

Birgün’den Mustafa Bildircin’in haberine göre 30 Haziran’da yayımlanan ve belediyelerin temsil ve ağırlama ödeneklerinin zorunlu haller dışında kullanılmasını yasaklayan genelgenin hayata geçmediği bir kez daha ortaya konuldu.

MHP’li Osmaniye Belediyesi 26 Ekim 2021’de “Belediye Faaliyet ve Tanıtım Argümanları Basım Hizmeti Alım İşi’ için ihale açtı. Dört şirketin doküman satın aldığı ihaleye yalnızca bir şirket teklif verdi.

 

 

DEV MEBLAĞ

 

 

İhale, 10 Kasım’da sonuçlandırıldı. Belediye ile ihaleyi kazanan şirket arasında 3 milyon 757 bin 100 TL’lik sözleşme imzalandı.1877 yılında Gavur dağlarının asayişini sağlamak için kurulan, daha sonra merkezi Osmaniye’ye taşınan Cebelibereket Sancağı ile ilgili 20 bin kitabın basılmasını da içeren ihale kapsamında belediyenin tanıtım faaliyetlerinde kullanmak üzere satın alacağı ürünlerden bazıları şöyle:

 

►Osmanlı Vilayet Salnamelerinde Cebelibereket Sancağı (Kuşe kağıda, 128 sayfa, 20 bin adet)

►Belediye logolu ahşap kutu içerisinde eğitim seti

►Osmaniye Yöresel Yemekleri Kültür kitapçığı (128 sayfa, 20 bin adet)

►Özel gün/bayram vs. günlerde vatandaşlara dağıtılmak üzere özel kutulu Türk Bayrağı (10 bin adet)

►Belediye logosunun varak yaldız baskılı ve gofre kabartmalı basıldığı kutu içinde kolonya, maske ve dezenfektanlı mendilden oluşan Covid-19 hijyen ve koruma seti. (100 bin adet)