MHP’li adaydan ekmek arası seçim broşürü: Oy uğruna, bedava ekmek dağıttı!

MHP’li adaydan ekmek arası seçim broşürü: Oy uğruna, bedava ekmek dağıttı!
3 Aralık 2013 15:47

Zonguldak’ta, 1 liraya satılan ekmeği 75 kuruştan satma vaadinde bulunan MHP’li Belediye Başkan adayı Gürkan Gülay, halka ücretsiz ekmek dağıttı.

 

Zonguldak Belediye Başkan adayı Gürkan Gülay, Gazipaşa Caddesi’nde partililerce kurulan stantda, halka ücretsiz ekmek ve seçim vaatlerinin yer aldığı broşür dağıttı. Üzerinde, ’30 Mart’tan sonra halk ekmekle tanışmaya hazır mısınız?’ yazısı yer alan ambalajlı 300 ekmek kısa sürede tükendi.

 

5 gün önce de aynı yerde halka ücretsiz pet şişede su dağıtan Gürkan Gülay, 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlere ‘suya yüzde 50 indirim’, ‘halk ekmek’ ve ‘ulaşımda ucuzluk’ projeleriyle yola çıktıklarını söyledi. Gülay, “Projelerimizden bir tanesi de halk ekmek. Halk ekmekle vatandaşımıza ucuz ekmeği belediye tarafından evlere sokacağımıza göstermek için ekmek dağıttık. Bir ailenin ortalama 4 ekmek aldığını düşünürsek 25 kuruş tasarruf ettiğinde günde 1 liradan ayda 30 lira eder. Bu da asgari ücretle geçinen, emekli maaşıyla geçinen vatandaşlarımız için ciddi bir rakamdır. Zonguldak belediyesi olarak bu yapacağımız 3 proje ile birlikte her eve aylık 150 lira vatandaşın ekonomisine katkı sağlamış olacağız” dedi.

 

İl Başkanı Hamdi Ayan ise 30 Mart seçimlerinde Zonguldak belediye başkanlığını kazanamamaları durumunda il başkanlığını gözden geçireceğini ifade etti.