MHP ve İYİ Parti arasında ‘BİM’ gerilimi!

MHP ve İYİ Parti arasında ‘BİM’ gerilimi!
6 Aralık 2022 09:33

Trabzon’da İYİ Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hamza Ustabaşı, MHP’li Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nun dükkanını BİM’e kiraladığı imasında bulundu. Sosyal medyadaki paylaşımının ardından Belediye Başkanı Nuhoğlu’nun kendisini arayarak tehdit ve hakaret ettiğini iddia eden Ustabaşı, Nuhoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

 

BİM ve MHP arasındaki tartışmalar gündemi meşgul etmeye devam ederken, tartışmanın yurttaki yansımalarında dikkat çeken olaylar meydana geliyor.

Sözcü’den Elif Çavuş’un haberine göre Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde İYİ Parti İlçe Başkanı Hamza Ustabaşı, sosyal medya hesabında ilçenin MHP’li Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nu kastederek, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ‘üç harfli’ marketlere tepkisini gösterirken bu tepkiden, dükkanını bu marketlere kiralayan teşkilat mensuplarını muaf mı tutuyor” göndermesinde bulundu.

 

 

“TEHDİT VE HAKARET ETTİ”

 

Bu paylaşımın ardından Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nun kendisini arayarak “Nerdesin, hesabı görelim, kaç kişi olursan ol gelip seni alacağım, çık karşıma” diyerek tehdit savurduğunu iddia eden Ustabaşı, “Başkan beni arayarak hem tehdit etti hem de ‘Karaktersiz, şerefsiz, sattın kendini’ diyerek hakarette bulundu” dedi.

 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

 

Belediye Başkanı Nuhoğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu duyuran Ustabaşı, “Tarafıma tehdit ve hakarette bulunan Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bugüne kadar vatandaşlarımızın hakkını nasıl savunduysak, bugünden sonra da aynı kararlılıkla savunmaya devam edeceğim. Her şey Çarşıbaşı için” ifadelerini paylaştı.