Meynioğlu Law Hukuk Bürosu Hakkında

Meynioğlu Law Hukuk Bürosu Hakkında
15 Nisan 2022 21:55

Ticaret ve finans hukuku günümüzde birçok alanda ihtiyaç duyulan hizmetlerden biridir. Bu alanda oldukça tecrübe sahibi ve yetkili kişilerden destek almak her zaman en doğrusudur. Meynioğlu hukuk bürosu bu kapsamda karşımıza çıkan bağımsız hukuk bürolarından biridir. Yabancı yatırımlara açık olan Lüksemburg’da yer almaktadır. Bu bağlamda özellikle de Lüksemburg’da çeşitli yatırımlar yapmayı planlayanlar için uygun bir hukuk bürosudur.

 

 

Yurtdışında çalışma izni alma, yatırım vizesi alma veya şirket kurma gibi faaliyetlerin gerçekleştirilebilmesi için donanım gerekmektedir. Aynı zamanda hukuki açıdan bu sürecin ilerletilmesi de profesyonel kişiler tarafından sağlanması önemlidir. Bu doğrultuda Meynioğlu Law hukuk bürosu en teşekküllü şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Meynioğlu Law Şirketlerin İkameti

Finansal ve ticari anlamda çeşitli kategorilerde hukuki açıdan hizmet sürdüren hukuk bürosu, şirketlerin ikameti konusunda da faaliyet göstermektedir. Bu bağlamda herhangi bir yerde çalışma izni almak, şirket kurmak gibi bir planınız bulunuyorsa, Meynioğlu Hukuk Bürosu ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır. Özellikle de Lüksemburg şirket kurmak gibi bir düşünceniz varsa, bu alanda en donanımlı hukuki hizmeti Meynioğlu Law bünyesinde alabilirsiniz.

Şirketler hukuku, ticaret hukuku, yatırım fonları ve uyuşmazlıklar konusunda hizmet veren hukuk bürosunda şirketlerin ikameti kapsamında da hizmet alabilirsiniz. Şirket ikametlerinin işlemi ülkelere göre değişiklik göstermektedir. En çok talep görenler arasında bulunan Lüksemburg’da bu süreç avukatların da yer aldığı yasalarla belirlenmektedir. Bu nedenle şirketlerin ikameti konusunda bu alanda faaliyet gösteren bir avukata ihtiyaç duyabilirsiniz.

Lüksemburg’da Çalışma İzni Almak

Yurtdışında herhangi bir ülkede çalışma izni alabilmek için belli başlı süreçlerin izlenmesi gerekmektedir. Öncelikle belirtmeliyiz ki Lüksemburg çalışma izni alabilmeniz için öncelikle bazı şartları sağlıyor olmanız gerekmektedir. Aynı zamanda gerekli evrakların tam ve eksiksiz şekilde teslim edilmesi de sürecin daha hızlı ilerlemesini sağlayacaktır. Bu süreçte Meynioğlu Hukuk bürosundan hizmet alarak çalışma izni alma esnasında tüm gerekliliklere sahip olabilirsiniz. Ayrıca çalışma izni alma konusunda bilmediğiniz durumlarda avukatlardan danışmanlık hizmeti alabilmeniz de mümkündür.

Lüksemburg’a Yatırımcı Vizesi Nasıl Alınır?

Geçici oturma izni almanıza da yarayacak olan yatırımcı vizesi, 90 günlük bir süreç için tanımlanmaktadır. Vize başvurusunda bulunurken Lüksemburg yasalarına ve hukuki değerlerine uygun bir şekilde süreci değerlendirmeniz gerekmektedir. Bu bağlamda da Meynioğlu Law bürosu en iyi şekilde faaliyetlerini sürdürmektedir. Almak istediğiniz yatırımcı vizesi sayesinde D tipi vize sahibi olabilirsiniz. Bu sürecin ardından Lüksemburg’a giderek şirket oluşturma veya Lüksemburg yatırım yapma gibi planlarınızı uygulamaya geçirebilirsiniz.

Yatırımcı vizesi alabilmeniz için çeşitli evrakların tamamlanması ve teslim edilmesi önemlidir. Bu evraklardan bazılarını sizlere aşağıda maddeler halinde sıraladık.

  • Lüksemburg yatırımcı vizesi başvuru formu
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Damgalı ve ıslak imzalı nüfus kayıt örneği
  • 10 yıldan eski olmayan geçerli pasaport fotokopisi
  • Finans durumunu açıkça gösteren maddi gelir kanıtları
  • 000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası

Belirttiklerimiz dışında da talep edilen evraklar olmaktadır. Tüm evrakların düzenlenmesi ve teslim edilmesi için finans ve ticaret hukuku alanında hizmet veren hukuk bürosundan hizmet alabilirsiniz.

Lüksemburg’da Şirket Kurmak

Şahıs şirketi veya limited şirket kurma kapsamında Lüksemburg’da şirket kurabilirsiniz. Ancak öncelikle hangi türde bir şirket kuracağınızı planlamanız gerekmektedir. Daha sonrasında ise bu alanda sürecin nasıl işleyeceğini ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini öğrenmek için Meynioğlu Law hukuk bürosu ile irtibata geçebilirsiniz. Bu alanda başarıyla faaliyet gösteren hukuk bürosunda en kapsamlı ve profesyonel hizmeti alabilmeniz mümkündür.