Menekşe Kadın Plajı ile Dilediğiniz Tatil İmkânını Yakalayın!

Menekşe Kadın Plajı ile Dilediğiniz Tatil İmkânını Yakalayın!
28 Haziran 2022 09:51

Kadınlar Plajı, halka günlük hizmetler sunmaktadır. Konaklama veya kamp alanı yoktur. Plaja giriş, diğer hizmetleri içerir. Soyunma odaları, tuvaletler, duş alanları, oturma alanları, gidiş-dönüş ücretleri. Plajın dibinden bahsetmişken, plaj genellikle çakıllarla dolu bir karadadır. Denizde çakılların bulunması kumun büzülmesini engelleyebilir. Bayanlar tarafından tercih edilen bu mekân, bayanlar için de özel bir zaman dilimidir. Yani erkeklerin bu dönemde plaja girmesine izin verilmiyor. Bu saatler dışında hem bayanlar hem de erkekler plaja girip birlikte vakit geçirebilirler. Bu noktada, Menekşe plajı Sarıyer sizleri bekliyor.

 

Menekşe Kadın Plajı Özellikleri ve Kuralları Nelerdir?

Genel kapsamda Menekşe plajı, gün batımının özel bir yeridir. Çakıllı plajın yakaladığı taşlardan biridir. Temiz olduğu bilinen bu semtte güvenlik için ziyaretçi tutuluyor. Örneğin sahilde fotoğraf çekmek yasaktır. Alındığında güvenlik uyarısı verilir. Bu kadınlar plajının bir diğer özelliği de duş alanının olmasıdır. Duş alanı sayesinde insanlar kendilerini yıkamak ve temizlemek istediklerinde duş alanından yararlanabilirler. Menekşe kadın plajı sitesinden bilgi alabilir. Detaylı görsellere ulaşabilirsiniz.

Sarıyer Menekşe Plajı Hangi İmkanları Sağlar?

Ayrıca tuvalet ihtiyacını karşılamak isteyenler klozet bölmesini kullanabilir, kıyafet değiştirmek isteyenler ise soyunma odasında işlemlerini rahatlıkla tamamlayabilirler. Bölgedeki bir diğer ayrıcalık ise barbekü olanaklarının bulunmasıdır. Bu, kullanıcıların günü daha rahat bir şekilde ızgara yapmalarını sağlar. Kadınlar Plajı’nda tost ve köfte servis edilecek yerler var ama bir de çay bahçesi var. Şezlong ve şemsiye gibi kiralama hizmetlerine odaklanan otopark da bölgede oldukça uygun fiyatlarla mevcuttur. Ayrıca, Menekşe kadın plajı tesisinde alkol bulunmamaktadır.

Menekşe Kadın Plajı Yorumları Nasıldır?

Kadın plajı bayanlara özel yapılmış son zamanların en önemli projelerinden bir tanesidir.  Yorumlara bakıldığında olumlu yorumlar ile karşı karşıya kalmaktayız. İmkânları konaklama hizmetleri ile yaz aylarını güzel bir hale getirmektedir. Dışarıdan getirebildiğiniz yiyecekler sayesinde de hem eğlencenizi yaşamış olacak hem de kendi yediğiniz yiyecekler ile memnu kalacaksınız. Pazar günleri eşleriniz ile gelmeniz mümkündür. Menekşe kadın plajı sitesinden hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Randevu alabilirsiniz. Resimler ile plajımızın görünümüne ulaşabilirsiniz.