Meme Büyütme Operasyonu

Meme Büyütme Operasyonu
18 Ocak 2022 15:51

Anneliğin ve kadınlığın sembolü olan memeler aynı zamanda kadınlar için çok önemli estetik olgulardan birisidir. Sadece kadınlara özgü olan ve süt ve hayat verici özellikleri ile birlikte cinsel duyarlılığı olan çok özel bir organdır. Bu nedenle kadınların vücudunda çok önem verdiği bir alandır.

 

 

Memeler kadın vücudu için estetik açıdan çok büyük önem taşımaktadır. Vücut ölçülerine göre küçük memelere sahip olan kadınlarda bu durum beraberinde bazı psikolojik sorunları da getirebilmektedir. Ya vücut ölçülerine uygun büyüklükte ya da bazen özel tercih olarak daha büyük memelere sahip olmak kadınların tercih ettiği durumlardır. Eğer bir kadın küçük memelere sahip ise bunu ideal boyutlara ulaştırabilmenin tek yolu ise meme büyütme operasyonlarıdır.

Meme büyütme operasyonları gelişimini tamamlamış olan her kadın için yapılabilen uygulamalardır. Estetik ve plastik cerrahi uzmanları tarafından yapılan meme büyütme operasyonları kadınların kendilerine olan güvenlerini artırması için çok önemli bir adımdır.

Ercan Demirbağ yapmış olduğu meme büyütme operasyonları ile ülkemizde ismini duyurmuş plastik cerrahlardan birisidir.  Sizlerde meme büyütme operasyonlarına ihtiyaç duyduğunuzu düşünüyorsanız Ercan Demirbağ ile iletişime geçebilirsiniz. Yapılacak ön muayenenin ardından hayalinizde kurduğunuz ve istediğiniz memelere sahip olabilirsiniz.

 

Meme Büyütme Operasyonları Nasıl Yapılır

 

Estetik cerrahi alanında Son yıllarda çok önemli gelişmeler yaşanmaktadır. Hem kullanılan teknolojiler hem de kullanılan malzemeler çok büyük bir gelişim içerisindedir. Bu durum estetik cerrahı operasyonlarını olumlu yönde etkilemekte ve hastaların istedikleri güzelliklere ulaşabilmeleri için çok büyük fırsatlar sunabilmektedir. Meme büyütme operasyonları da bu girişimlerden faydalanan bilen alanlardan birisidir.

Meme büyütme operasyonlarında silikon meme protezleri kullanılmaktadır. Hastanın istediği büyükle göre ölçülen dirilen bu protezler ameliyat yöntemi ile memelere yerleştirilmektedir. Çok Nadiren de olsa meme büyütme talepleri için yağ enjeksiyonu yapılabilmektedir. Uygulanacak yöntem tamamen hekimin insiyatifinde olan bir yöntem olmalıdır.

Ercan Demirbağ meme büyütme konusunda sizlere yardımcı olmaktadır.

 

Kaynak: https://www.ercandemirbag.com/tr/meme-buyutme/