Meme Büyütme Estetiği Nedir?

Meme Büyütme Estetiği Nedir?
29 Temmuz 2021 15:30

Günümüzde meme küçültmenin yanı sıra meme büyütme fiyatları uygunluk ve avantajlı olması nedeni ile operasyonu da sıklıkla tercih edilen işlemler arasında yer alıyor. Meme büyütme estetiğinde deri içinde yer alan yağ dokusunun artırılması işlemi yapılıyor.

 

 

İlave edilen yağ dokusu ile göğüsler istenen boyutuna geri dönüyor. Genel anestezi altında uygulanan bu işlem ortalama olarak 2-4 saat içinde gerçekleştiriliyor.

Hastanın deri yapısına göre operasyon süresinde değişiklik meydana gelebiliyor. Meme boyutu ve deri yapısına göre en uygun yöntem belirlenerek uygulanıyor.

Memenin alt kısmında T şeklinde bir kesi yapılarak yağ dokusunun ilave edilmesi işlemi gerçekleştiriliyor. Büyütme operasyonunda meme dokusu ve süt kanalları herhangi bir zarar görmüyor. Meme büyütme fiyatları avantajları sayesinde her hasta rahatlıkla işlem yaptırabiliyor.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Meme büyütme operasyonu, göğüs gelişimini tamamlamamış olan kişilere uygulanabilen bir işlemdir. 20 yaş ve üzerindeki hastalarda rahatlıkla uygulanabilir. Memede kist olmayan, riskli bir durum taşımayan kişiler için uygulanabiliyor. Genellikle fiziksel açıdan iyi görünmeyen kişilerin tercih ettiği bir estetik işlemidir.

Kadınlarda uygulanabilen bir işlem olduğu gibi erkeklerde de uygulanabiliyor. Meme küçüklüğünden şikâyet duyan hastalarda işleme uygun oldukları taktirde uygulanabiliyor.

Meme küçüklüğü fiziksel ve ruhsal sorunları beraberinde getiren bir durumdur. Meme büyütme fiyatları ile ilgili de bilgi aldıktan sonra karar veren ve uygun olanlar bu operasyonu yaptırabilir. Sizler de göğüslerinizi büyük bir yapıya dönüştürmek için estetik yöntemini tercih edebilirsiniz.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Son zamanların en popüler estetik işlemleri arasında yer alan meme büyütme fiyatları ile farklı yöntem ve tekniklerde uygulanabiliyor. Gelişen teknolojiler ile birlikte ameliyatsız olarak uygulanabilmesi, hastalar açısından büyük avantaj sağlıyor.

Silikon protezler ve implant ile uygulama yapılabiliyor. Fiyat bakımından daha uygun olan ve kolay yapılan protezler daha sık tercih ediliyor.

Hastanın deri yapısına en uygun olan yöntem tercih ediliyor. Uygulanan yönteme göre kalıcılık süresinde değişiklik yaşanabilir.

Dolgu malzemesi kullanılarak yapılan büyütme estetiğinin kalıcılığı 3-5 yıl arasında değişir. Tüm yöntemler genel anestezi altında uygulanır. Meme büyütme fiyatları uygulanan yönteme ve hastanın meme yapısına göre değişkenlik gösterir.

Meme Küçültme Estetiği Nedir?

Normal yapısından daha büyük olan göğüsler için uygulanan işlem meme küçültme fiyatları hem çok uygun hem de en bilinen estetik olarak bilinir. Meme küçültme fiyatları her hastanın rahatlıkla işlem yaptırabileceği şekilde sunuluyor. Meme büyümesi, ergenlik dönemi ile başlayan ve belirli bir büyüklük sonrasında duran bir durumdur.

Fakat bazı durumlarda meme büyümesi devam edebilir. Bu durumlarda cerrahi olarak işlem uygulanması gerekir. Meme küçültme fiyatları araştırıldığında estetik cerrahi olarak uygulanan işlemlerdendir. Aşırı büyük ve bozulmuş olan göğüsler için uygulanabiliyor.

Sizler de normalinden daha büyük göğüslere sahipseniz ve bu durumdan şikâyet duyuyorsanız meme küçültme estetiği ile normal yapısına döndürebilirsiniz. Meme küçültme fiyatları ile birlikte hem sağlık hem de fiziksel açıdan rahatlık sağlayabilirsiniz.

Annelik Estetiği Nedir?

Günümüzde uygulanan pek çok estetik işlem vardır. Annelik estetiği annelik makyajı olarak da bilinen estetik işlemi son zamanlarda popüler hale gelen işlemlerdendir.

Karın germe ve meme estetiğinin tek seansta yapıldığı annelik estetiği uygulaması, fiyat bakımından da her hastaya uyum sağlayacak şekilde sunulur.

Annelik Estetiği Fiyatları

Uygulanacak olan annelik estetiği hastanın formuna, estetik merkezine ve uygulama yapan uzman cerraha göre fiyatlarda artış ve azalma meydana gelebilir. Karın germe ve meme estetiğinin yanı sıra vajina estetiği de yapılabiliyor.

Buna bağlı olarak annelik estetiği fiyatlarında artış meydana gelir. Sizler de doğum sonrası deri sarkmaları gibi sorunlarınızdan kurtulabilmek için annelik estetiği uygulamalarını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.