Mehmet Kocadon CHP’li oldu

Mehmet Kocadon CHP’li oldu
30 Ağustos 2013 12:02

Muğla’nın Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bir süre önce Demokrat Parti’den (DP) istifa etmesinin ardından CHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen törenle CHP rozetini taktı.

 

Kocadon, “Aileden CHP’liyiz, yıllar sonra yuvaya döndüm. CHP’de daha güçlü ve daha iyi Bodrum’a hizmet vereceğim, böyle anlamlı bir günde Atatürk’ün partisinde olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bir süre önce DP’den istifa etti ve CHP’ye geçmek için başvuruda bulundu. Evli ve iki çocuk babası 51 yaşındaki Mehmet Kocadon, CHP İlçe Teşkilatı’nda bugün düzenlenen törenle partiye üye oldu. İlçe Başkanı Recai Seymen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından alkışlarla karşılanan Kocadon, CHP’ye üye olmak için imza attıktan sonra Atatürk posteri ve Türk bayrakları önünde partililerle poz verdi; yuvaya dönmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Kocadon, “Aileden CHP’liyiz, yıllar sonra yuvaya döndüm. DP’den istifa eden arkadaşlarım da sırayla gelip CHP’ye üye olacak. CHP’de daha güçlü ve daha iyi Bodrum’a hizmet vereceğim, böyle anlamlı bir günde Atatürk’ün partisinde olmaktan gurur duyuyorum. Siyasi yaşamımın en özel ve en anlamlı günlerini yaşadığım bu dönemde şüphesiz ki derin bir his ve heyecan içindeyim. Bu bilinç ve kararlılıkla hiçbir siyasi hesap hiçbir siyasi pazarlık içinde olmadan sadece memleket ve toplumsal menfaatler çerçevesinde birçok dostumun ‘Anamın Partisi’ olarak da adlandırdığı CHP üyesi olmaktan onur duyuyorum. Partimizin ilke ve prensipleri, Bodrum sevdamızın, hizmet aşkımızın ve bundan sonraki siyasi yaşamımızın rehberi olacaktır. Bu aşamada farklı seçenekler dillendirilirken, ilçe örgütümüz eliyle üyelik işlemlerimi gerçekleştirmekten son derece mutluyum” dedi. Kocadon törenin ardından ilçe teşkilatından ayrıldı.