Mansur Yavaş’tan Melih Gökçek’le ilgili ŞOK iddia!

Mansur Yavaş’tan Melih Gökçek’le ilgili ŞOK iddia!
16 Mart 2014 07:00

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Melih Gökçek ve AKP ile ilgili çok konuşulacak bomba bir iddiayı gündeme getirdi.

 

CNN Türk’te Ankara Günlüğü programı Ankara’nın üç belediye başkan adayını ayrı ayrı ağırladı. Melih Gökçek’ten sonra konuk olan CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Gökçek’in kendisini AKP’ye davet ettiğini açıkladı. AKP’den üst düzey bir yöneticinin de kendisini Çankaya’dan aday yapmak istediğini söyledi.

 

 

GÖKÇEK, MANSUR YAVAŞ’I AKP’YE DAVET ETMİŞ

 

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, CNN Türk canlı yayınına katıldı. Yavaş, Gökçek’in kendisini AK Parti’ye davet ettiğini açıkladı.

 

Mansur Yavaş şöyle konuştu:

 

“2007’li yıllarda beni AKP’ye davet ettiğinde şöyle olmuştu… 2009 yılındaki programda ‘Benden Çankaya’yı istedi’ diyerek yalan söylemişti. Şimdi yine yalan söylüyor. Net bir şekilde söylüyorum beni bir aracı vasıtasıyla AKP’ye davet etti. Hadi onu geçelim… Bizzat AKP’nin yöneticisi -şimdi ismini vermem gerekmez) bana telefon açtı. “Sizi Çankaya’da aday yapmak istiyoruz. Aday olur musunuz?” diye sordu.

 

 

“Ben bana AKP’den teklif geldiğini söylüyorum. O zamanlarda milletvekilliğini düşünmedim çünkü partiye bir mektup yazmıştım. Sayın Kılıçdaroğlu da milletvekilliği teklif etmişti. Ama ben açıkçası parti değiştirmenin direk anlamının ‘kendinizi pazarlama’ amacıyla ve samimi olmayacağı için düşünmedim bile.”

 

Kayank: Vatan