Mansur Yavaş: Seçim çalışmalarına başlayacağım için 14 Mayıs’a kadar belediyeden maaş almayacağım

Mansur Yavaş: Seçim çalışmalarına başlayacağım için 14 Mayıs’a kadar belediyeden maaş almayacağım
10 Nisan 2023 13:00

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı, aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Seçim propaganda gezilerine başlayacağımız için Pazartesi gününden 14 Mayıs’a kadar belediyeden maaş almayacağım. O günden itibaren belediye olanaklarını kullanmayacağım” dedi.

 

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile seçim çalışmalarını hızlandırıyor. tv100’de Uğur Dündar’ın sunduğu Haftanın Panaroması programına katılan Mansur Yavaş, seçim süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

“14 Mayıs tarihine dek belediyeden maaş almayacağım”
Dündar, “Kılıçdaroğlu ile seçim gezilerine de çıkacaksınız. Bu gezilerinizde ABB’nin imkanlarından yararlanacak mısınız?” diye sordu.

Yavaş, seçimlerin yapılacağı 14 Mayıs tarihine dek belediyeden maaş almayacağını söyledi. Yavaş, “Seçim propaganda gezilerine başlayacağımız için Pazartesi gününden 14 Mayıs’a kadar belediyeden maaş almayacağım, izne ayrılacağım. O günden itibaren belediye olanaklarını kullanmayacağım. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener bazen de Ekrem Bey’le programlara katılacağız.” ifadelerini kullandı.