Mansur Yavaş: Ötekileştirilen herkesin başımın üstünde yeri vardır!

Mansur Yavaş: Ötekileştirilen herkesin başımın üstünde yeri vardır!
8 Eylül 2021 09:22

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, “Birlik Aşı Aşure, 6 Milyon Ankaralı Tek Yürek” programındaki konuşmasında, “Hizmet süremiz boyunca ayrım yapmadan ve kimseyi ötekileştirmeden hizmet vermeye çalışıyoruz. Ankara’da 25 yıl boyunca ayrımcılığa uğrayan, ötekileştirilen herkesin başımın üstende yeri vardır” dedi. Yavaş etkinlikte aşure dağıttı.

 

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) “Birlik Aşı Aşure, 6 Milyon Ankaralı Tek Yürek” programı Gençlik Parkı’nda bu akşam gerçekleştirildi. Etkinliğe ABB Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkan Yardımcıları Ali Öztunç, Muharrem Erkek, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile CHP’li ve İYİ Partili milletvekillerinin yanı sıra Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da katıldı.

 

 

“ONLAR GİBİ YAPMAYACAĞIZ”

 

 

Yavaş, Ankara’da 25 yılın yol açtığı tahribatı gidermeye sıra geldiğini söyleyerek, kendilerine düşenin Ankara’yı dünya başkentleriyle yarışan bir başkent haline getirmek olduğunu belirtti. Yavaş, kimseyi ötekileştirmeden hizmet edeceklerini vurgulayarak, “Hizmet süremiz boyunca ayrım yapmadan ve kimseyi ötekileştirmeden hizmet vermeye çalışıyoruz. Ankara’da 25 yıl boyunca ayrımcılığa uğrayan, ötekileştirilen herkesin başımın üstende yeri vardır. Biz onlar gibi yapmayacağız. Düşmana benzediğiniz zaman rakibinize benzediğiniz zaman yok olursunuz. Bize yapılanları biz bizim gibi düşünmeyenlere yapmayacağız. Hünkar Hacı Bektaş Veli gibi öncelikle nefsimizle mücadele ederek, alçak gönüllü şekilde çalışarak sizlere hizmet edeceğiz” diye konuştu.