Mansur Yavaş: Hemşerilerimizin helal parasını beton belediyeciliğinden uzak tuttuk

Mansur Yavaş: Hemşerilerimizin helal parasını beton belediyeciliğinden uzak tuttuk
29 Ekim 2022 10:52

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Hemşerilerimizin helal parasını atıl işlerden ve beton belediyeciliğinden ve çöp projelerinden uzak tuttuk” diye konuştu.

 

 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin Çayyolu’nda yaptığı Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nin açılışında açıklamalarda bulundu.
Yavaş, “Seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi, göreve geldiğimiz günden itibaren halkımızın asli ihtiyaçlarını önceleyen projelere ağırlık verdik. Belediyemizin kasasındaki her kuruşun hesabını vererek çalıştık ve ürettik. Hemşerilerimizin helal parasını âtıl işlerden ve beton belediyeciliğinden ve çöp projelerinden uzak tuttuk” diye konuştu.

 

 

“Engelsiz bir kent”

 
Projede engelsiz çocuk parkı, tarım alanı, geniş avlu ve amfi tiyatronun yer aldığı ve 3-6 yaş arası görme, işitme ve ortopedik yönden gereksinimli çocukların normal gelişim gösteren akranlarıyla birlikte eğitim göreceği bilgisini veren Yavaş, projenin bu yönüyle ilk olduğunu ifade etti.

Yavaş, “Bundan sonraki süreçte de engelli vatandaşlarımızın yanında olmak için, engelsiz bir kent oluşturmak için ve engelsizlerin her alanda hayatta bizlerle birlikte rahat bir yaşam sürmesi için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu projemizi hayata geçiren PORTAŞ şirketimizin yöneticileri ve çalışanları ile şu anda hizmetini gerçekleştiren Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’ndan mesai arkadaşlarıma emekleri için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. (ANKA)